Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1694)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1694)
    • 5 Star(1434)
    • 4 Star(168)
    • 3 Star(43)
    • 2 Star(19)
    • 1 Star(30)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2020

    Przybyłem za 20 dni i bardzo mi się podoba. Jest to jeden z rzadkich przydatnych gadżetów w sieci, który wykonuje jedną prostą, ale świetną robotę. Łatwy w użyciu i to wszystko! Tusz nie jest jasnozielony, ale łatwy w oku i czytelny. To takie zabawne rysować na nim i nie szukać złomu, kiedy pojawia się pomysł. Niestety jeden z rogów tabletu został wytarty podczas transportu. Bałem się, że to wpływa na jego pracę, ale na szczęście działa dobrze i pokazuje, że jest solidnym urządzeniem. Stało się to, bo nie zostało wysłane w folię z bąbelkami, ani zapakowane w jeden. Dotarł do oryginalnego, cienkiego kartonowego pudełka, w prostym plastikowym opakowaniu. Mam nadzieję, że na przyszłe dostawy, które mam ochotę zamówić teraz, pakują je prawidłowo z wystarczającą ochroną. Dziękuję.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2017

    Great product for my needs.. very light, easy to use. text isnt as bright as in the pictures, but readable inside the house. banggood says in the Package included: that you get 1 x 12 Inch LCD Writing Tablet 1 x Pen 1 x CR2016 button battery 1 x Writing Tablet Case i didnt get any tablet case with it..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Wczoraj dostałem tablet w plastikowej torbie &. Nie jest oczywiście uszkodzony. Może pisać na tablet, ale nie można usunąć, bez względu na to, w jakiej pozycji jest włącznik (powinny być włączony, a następnie wciśnij przycisk aby usunąć). Sprawdzałem akumulator i był 3.28v. Wyczyszczone z chusteczki i zastąpione, ale wymazanie nadal nie działa. Próbowała sugerować brak kontaktu z baterią o 3-5 sekund, ale nadal nie działa. Zastąpiony na świeżą baterię CR2025 i nadal nie ma funkcji wymazywania. Trzeba wymienić jednostkę. Wygląda na ładny, prosty produkt. - Jim się nie wymazuje

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2019

    The package arrived quickly, I am at the third pair from this company I am satisfied.The price is ok.The quality is good.Recommend and nice.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2018

    Its just awesome. Just keep writing. Nothing is going to finish neither paper nor pencil. Saving trees is saving planet earth. the green ink look is awesome. The feel is gr8 as if writing on paper. Pen is ultra smooth. Just enjoying it. Yes j recommend you to buy. Got it in India in 10 days... Thanks Bangood...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2018

    Prodotto molto buono giusto rapporto qualità prezzo sottile e quindi non occupa spazio in borsa e comodo da usare per prendere appunti o fare prove di disegno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2018

    i recommend this device above all other electronic gadgets for school going kids and professional alike. i have introduced this notepad to kids and they are using it everywhere. drawings maths calligraphy writing skill practice geometry you name it. it has erase lock toogle switch to avoid accidental erase. easily replaceable coin battery.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Produkt idealny. Wolniejsza dostawa niż oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    minden ok, tökéletesen működik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Świetny produkt! Najwyższa jakość! Przybyli zgodnie z planem z transportem namierzonym! Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.39
    • US$20.89
    • US$11.54
    • US$24.19
    • US$17.59
    • US$26.29
    • US$9.09
    • US$23.09
    • US$27.49
    • US$11.87
    • US$20.78
    • US$10.77
    • US$15.39
    • US$15.39
    • US$7.99
    • US$40.24
    • US$18.69
    • US$26.99