Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1566)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1566)
    • 5 Star(1324)
    • 4 Star(160)
    • 3 Star(38)
    • 2 Star(17)
    • 1 Star(27)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Bardzo cienka i praktyczna tabletka. Długopis wbudowany na krawędzi, bardzo wygodny i nie gubi się. Jedynym mankamentem jest wyświetlacz: jest również napisany gwoździem, myślałem, że potrzebuje tylko jego długopisu. Jeśli pochylasz się ręką, naciskając nieco więcej, piszesz na ekranie. Ze względnymi uwagami jest to wygodna karta dla szkiców, notatek i szybkich obliczeń

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    To dość jasne, co na niej napisałem. Długopis, który dodali, jest bardzo wrażliwy. Trudniej jest na nim pisać, ponieważ jest to bardzo łatwe. Trwałość baterii zostanie ujawniona. Opakowanie było w porządku, nie znalazłem żadnych uszkodzeń. Przyciski przełączników działają na nim dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Przyszło wcześniej niż się spodziewaliśmy. Tania tablica e-mail, i jeszcze więcej. /Dostałem przepustkę. Troszkę więcej niż to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Przybyło szybko. Działa dobrze jak w specyfikacjach.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Przydatne, aby mieć małe przypomnienie pod ręką, ponieważ służy również jako podkładka dla myszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Świetny produkt! Najwyższa jakość! Przybyli zgodnie z planem z transportem namierzonym! Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Dobra alternatywa dla Boogie Board. Możliwość korzystania z aplikacji Boogie Board Jot i Boogie Board Blackboard na iOS i Android, aby fotografować i zapisywać jako obrazy. Obecnie używa Mobile Doc Scanner przez Stiksoft z Google Play do skanowania i konwersji do PDF. Skanowanie i proces jako „Światło na czarnej, czarnej planszy"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Produkt idealny. Wolniejsza dostawa niż oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Üzenőnek pl. hűtőszekrényre felfogatva szuper! 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 301
    • Ft3 301
    • Ft2 310
    • Ft6 606
    • Ft16 407
    • Ft26 434
    • Ft2 667
    • Ft3 268
    • Ft11 067
    • Ft5 251
    • Ft5 615
    • Ft2 971
    • Ft1 649
    • Ft2 905
    • Ft6 903
    • Ft2 905
    • Ft10 175
    • Ft3 731