Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Szybka wysyłka, dostarczona w ciągu 2 tygodni do UE (SK) na moim progu przez prywatnego kuriera, nie stwierdziła, że to z magazynu CZ, ale wydaje się, że z tą prędkością... Nie potrzeba żadnych zwyczajów i innych interakcji - wszystko załatwione, świetna obsługa Bardzo ładny gadżet, wszystko zgodnie z opisem, działa dobrze. Jest dość cienki i lekki, mam nadzieję, że nie złamie się łatwo (ostrożnie z małymi dziećmi). Jest wystarczająco dużo zdjęć innych użytkowników, i jest dokładnie tak, jak pokazano, więc nie ma potrzeby, abym wysyłał więcej. Nie oczekuj wiele od funkcji częściowego usuwania, wymaga dużo ciśnienia i pocierania piórem, ale to działa ;P może być stosowany do tak wielu celów w domu lub pracy... Wziąłem go dla dzieci, ale myślę, że musi być obsługiwany przez co najmniej 4-5 lat, i nie nadaje się dla młodszych. Na początku nie pojmowałem, jak działa tryb kasowania, po prostu RTFM, to proste ;) Ogólnie jestem zadowolony z zakupu i polecam ten tablet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Szybka dostawa CZ dla dzieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Świetnie, zabawa dla dzieci nawet po 4 miesiącach ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Idealny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Szybko z czeskiego magazynu w 9 dni kalendarzowych. Jako zabawka dla dzieci uczyć się dobrze dla tych €. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Dobra pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Trochę kruchy, bardzo cienki, ekran jest szybko zaznaczony w najmniejszym ruchu lub dotykany, wkładając go z powrotem do opakowania, mamy ślady na ekranie, które znikają dzięki przyciskowi „skasować". Niezbyt łatwo użyć częściowej wymazania, wziąłem chwilę, aby zrozumieć jego działanie, konieczne jest bardzo mocno naciskać z tyłu długopisu (gumka), aby częściowo coś wymazać. Dla dorosłego może to zrobić, dla dziecka, trudno wytłumaczyć mu, że ciśnienie wynosi 800 gramów lub 400 gramów w zależności od wybranego sposobu usunięcia. Może nigdy tam nie dotrzeć, albo przekroczyć tablicę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dobra, LCD dla dzieci, dwa. Należy uważać przy zmianie baterii, wydaje się, że zakładka, która trzyma baterię w miejscu jest przeznaczona do złamania, ale nadal można zmienić akumulator i zamknąć komorę akumulatora. Około 10 dni tranzyt z magazynu CZ przez pocztę priorytetową śledzone. W sumie dobra jakość dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    To był mój drugi notatnik, a ta powierzchnia odstaje trochę od „ziemi", co oznacza, że czujesz guz, gdy piszesz po jednej stronie.. Poza tym jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Najlepsza deska do pisania dla twoich dzieci. Jeden przycisk wymaż i częściowo wymaż tylną częścią wstrzykiwacza (trzeba mocno wcisnąć). Łatwy w użyciu od małego dziecka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 148
    • Ft2 827
    • Ft6 916
    • Ft9 338
    • Ft17 294
    • Ft5 343
    • Ft7 545
    • Ft3 802
    • Ft9 338
    • Ft16 351
    • Ft5 186
    • Ft7 608
    • Ft9 338
    • Ft10 375
    • Ft5 343
    • Ft3 928
    • Ft2 198
    • Ft7 624