Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(186)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(186)
    • 5 Star(178)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Działa poprawnie od 12V, dokładność pomiaru napięcia jest również prawidłowa. Jak to działa z 24V jest przepustką. Ładowanie USB może być poprawne z 24V, ale pomiar napięcia jest ustawiony na 12V. Problemem jest to, że nie „pamięta" w jakim trybie był, więc powinien być zawsze włączony po uruchomieniu. Niestety, pomiar napięcia działa tylko po włączeniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    To bardzo przydatne. Zarówno woltometr, jak i ładowarka. Zalecam włączenie się po wyłączniku zapłonu, a następnie możliwe są trzy tryby: całkowicie odłączone (pierwszy); jeden pchnięcie = woltometr, drugie pchnięcie = ładowanie. Jeśli nie odłączysz się od sieci lotu, to będzie tylko drugi i trzeci tryb w okręgu. Pytany o rozmiary - mierzone wszystkie... Bardzo przydatne rzeczy. Zarówno woltometr, jak i ładowarka. Radzę połączyć się po kluczu zapłonu, wtedy możliwe są trzy tryby: całkowicie wyłączone (wstępne); jeden przycisk = woltmetr, drugi przycisk = ładowarka. Jeśli nie odłączysz się od sieci pokładowej, to będzie tylko drugi i trzeci tryb w okręgu. Pytali o wymiary, wszystko mierzyłem...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Arrivato prestissimo, complimenti, si presenta come da descrizione, le istruzioni sono molto scarne e solo in inglese, non ho ben capito come funziona il tasto di accensione... non ho ancora completato il montaggio e quindi mi riservo di completare la recensione dopo un periodo di prova, per ora sono soddisfatto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Bardzo dobra ładowarka. Odczyty napięcia są zgodne z rzeczywistymi wartościami. wszystko zgodnie ze specyfikacją... Szybka misja!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Naprava prispela nepoškodovana in deluje brezhibno. Napetost, katero prikazujejo led indikatorji je natančna v koraku po 0,2 V. Vsekakor priporočam nakup. Le opozorilo. je večja, kot so standardni cigaretni vžigalniki, tako se jih brez povečanja odprtine ne da nadomestiti s to napravo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Prawdziwe qc3.0! Bardzo łatwe do zainstalowania w miejsce oryginalnej zapalniczki samochodowej! Z własnym sejfem! Bardzo szybka dostawa! Dobra robota, kometo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Nie zainstalowałem go w samochodzie, ale wygląda naprawdę fajnie. System ostrzegania o przepięciach jest bardzo dobrze przemyślany. Plus, to duża zaleta, aby wspierać szybkie ładowanie. Plus, jest podświetlona diodą LED, i daje wyraźne uczucie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Dobra robota, wszystko zostało zniszczone i działa tak, jak powinno.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Znakomite!!! szybkie dostawy!!! Zawsze wybieraj : „Banggood Express"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Produkt działa idealnie, przekraczając oczekiwania, bez użycia wyjścia USB pokazuje ładowanie akumulatora pojazdu, podczas korzystania z usb leds pokazują ładowanie urządzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 759
    • Ft5 702
    • Ft14 963
    • Ft6 903
    • Ft6 540
    • Ft5 108
    • Ft5 054
    • Ft6 932
    • Ft4 741
    • Ft17 154
    • Ft15 330
    • Ft33 185
    • Ft7 899
    • Ft25 283
    • Ft6 002
    • Ft4 106
    • Ft28 444
    • Ft34 766