Opinie klientów

4.81 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2020

    Jak dobrze wiemy każdy produkt może dać problem jeśli produkcja w moim przypadku bateria nie jest w stanie naładować skontaktowałem się z Banggood i natychmiast zwróciłem mi kupić inny, jak ufam produkty sprzedawane przez to samo dziękuję banggood.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Bardzo dobre ładowanie baterii, duża niezależność i bezpieczeństwo 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Co do produktu, wszystko w porządku. Jednak co do zamówienia, sprzedawca złożył błąd w CEP (KOD ZIP). Prawie przegapiłem paczkę. Musiałem iść na zaplecze, żeby odebrać towar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Produkt dostarczany zgodnie z zamówieniem..Uwaga 10 dziękuję...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Wszystko przybyło prawidłowo, porządek zgodnie z rozkazem.. Dziękuję ci, Banggood.. Toop

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Bateria jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • rheVIP4
    US
    23/07/2021

    Musiałem kupić ten zamiennik, bo dwóch tego samego dostawcy zawiódł przedwcześnie. Awarie pojawiły się podczas zimy w moim domu; komórki rozszerzały i zniekształcały sprawę, a także zdegradowały moce energetyczne. Nie znam przyczyny tych porażek, nie były nadużywane ani nadużywane. Zamiennik posiada dodatkową etykietę ostrzegającą o ekspozycji na środowisko powyżej 45C, ale nie ma innych wytycznych dotyczących przechowywania. Te opakowania zawierają komórki, które pozwalają na nieco wyższy stan napięcia i zastanawiam się, czy przechowywanie przy pełnym napięciu (4.25V) powoduje ich przedwczesny upadek. Znalazłem następujące oświadczenie na Wikipedii: wszystkie komórki Li-ion rozszerzają się na wysokim poziomie naładowania (SOC) lub nadładowania, z powodu niewielkiej odparowania elektrolitu. Innymi słowy, konstrukcja opakowania powoduje nadwyrężenie chemii przy pełnym naładowaniu. Również okres gwarancji jest niejasny na tym opakowaniu. Nie mogłem uzyskać gwarancji odszkodowania za przedwczesne niepowodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    ma commande livré en 5 jours le Drone a un pieds d'atterrissage casser mais j'en avais trois en stock réparer le Drone fonctionne très bien merci Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Zamówione 10/17/20, otrzymane 10/20. Dobrze zapakowany i za najlepszą cenę jaką mogłem dostać przed zamówieniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Niestety musiałem dużo czekać na dostawę, to będzie również na czas COVID!!! Jednak produkt dotarł nietknięty i dobrze zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft55 418
    • Ft4 400
    • Ft4 923
    • Ft3 045
    • Ft3 076
    • Ft83 128
    • Ft116 997
    • Ft95 044
    • Ft101 602
    • Ft60 036
    • Ft16 315
    • Ft5 847
    • Ft6 771
    • Ft27 092
    • Ft4 307
    • Ft2 460
    • Ft3 076
    • Ft5 755