Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2022

    Parcel przybył z roztopioną folią. Również zamiast 2 kabli do podłączenia odbiornika GPS do boomu, był tylko 1

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Przyjmuj w dobrej formie, dzięki. Wszystko działa bez zarzutu, oprócz kalibracji GPS... musi mieć inny sposób skalibrowania GPS przez telefon bezprzewodowy lub coś łatwiejszego. Również oprogramowanie 1.75 musi być uaktualniane dla większej liczby ustawień. Dobra rzecz jest taka, że mogę korzystać z satelity na nim bez problemu, wygląda na to, że 1,75 oprogramowania zostało niedawno zaktualizowane. AC

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2020

    Szybka dostawa. Dobra jakość. Jeszcze preinstalowane, ale wierzę, że zadziała

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Il fonctionne parfaitement avec mon hélicoptère Trex 450, dommage que le support n’est pas livré avec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Część górna, instalacja i ustawienia po prostu świetne. Zbudowano go w GARTT 450L, leci bardzo dobrze. Jedyną wadą jest brak śruby w obudowie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Dobrze wykończone Dobra dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Tak bardzo kocham ten produkt i niesamowitą technologię za sobą, już latał z nim kilka razy i nigdy nie przestaje mnie zadziwiać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Dzięki BG I otrzymał ten produkt w dobrym i ładnym opakowaniu będzie chroniony do tej pory żadnych problemów. Zainstaluję to mojemu diabłu 380 heli.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.96
    • US$61.20
    • US$9.99
    • US$37.79
    • US$17.98
    • US$34.99
    • US$11.54
    • US$6.92
    • US$19.62
    • US$8.99
    • US$8.98
    • US$86.61
    • US$24.24
    • US$57.74
    • US$10.38
    • US$31.17
    • US$23.99
    • US$16.99