Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • JNMVIP3
    NL
    18/10/2020

    Dla pieniędzy jest absolutnie fantastyczny. Wygląda niesamowicie i wparowały na miejsce. Umieściłem je na moim Akko 3068, który również kupiłem tutaj z Banggood.com. Jakość druku jest bardzo dobra, wyglądają lepiej w realnym życiu niż na obrazach produktu. Większość klawiszy profilu XDA nie ma sposobu na odróżnienie klawiszy F i J od kluczy otaczających je, ale te są z małym wypukłym guzkiem, dzięki czemu można je łatwo zidentyfikować, trzymając oczy na ekranie. Myślę, że od teraz będę używać tego całego czasu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Przebyłem całą drogę do Australii przed przewidywanym czasem. Wszystkie klucze są tam, w idealnym stanie dzięki dobremu opakowaniu. Nadal przyzwyczajam się do profilu XDA, ale jest dobrze. Jeśli chodzi o klawisze, legendy są ostre jak pokazano na zdjęciu, czarno-biały jest idealny, a podlegendy hiragana wyglądają jeszcze lepiej w prawdziwym życiu. PBT jest gęste i nie ma żadnych wypaczeń. Gorąco polecam ten zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo ładna jakość i ostre legendy, ale nowości są trochę zamazane. Do tego niektóre resztki z formowania są przyklejone do brzegów, większość z nich jest łatwa do odnalezienia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Legendy są dobrze wydrukowane i czcionka wygląda bardzo ładnie. Klawiatura jest dość ciasna do założenia. Plastikowe krawędzie na dole są trochę szorstkie, ale nie zauważysz podczas używania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Produkt potrzebował 9 dni, aby dostarczyć od początku do końca, i muszę powiedzieć, że budowa jest doskonała. Jako że po raz pierwszy używam klawiszy profilu XDA, czują się komfortowo z płynnym wykończeniem klawiszy DoubleShot PBT. Wszystkie Legendy są czytelne i bardzo kruche. Są wystarczająco grube, ale tolerancje na łodygach są dość niskie, i trzeba je wcisnąć trochę mocniej niż ja wcześniej. Podsumowując, doskonały zakup i doświadczenie z tych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Very good-looking keycaps, some of the keycaps have a bit rough finish but most are still great. I have tested the keycaps with my Keychron K2 and Kemove Snowfox which the keycaps work perfectly with both.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    I’m in love with the look of these keycaps. I have an Anne Pro 2, and the quality is way better than the original keycaps. I’m only giving it 4/5 stars - mainly because the delivery took so long.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    order placed on 3/31 delivered by 4/9 bought this to try out the xda profile and ngl it will take time to get used to, the caps are reasonably thick for a pbt cap and the print are way more clear in person than in the pics. for its price, good buy imo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Piękny zestaw klawiszy. Bardzo ładna jakość. Jeszcze nie zainstalowałem i nie liczyłem, ale wygląda na to, że ma wszystko. Zalecany produkt z bardzo szybką metodą wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Bardzo dobry zestaw klawiszy

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 128
    • Ft16 789
    • Ft16 489
    • Ft18 888
    • Ft19 188
    • Ft26 985
    • Ft24 286
    • Ft15 590
    • Ft13 491
    • Ft17 479