Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    Jedna z trzech brył przybyła z brukenem - nieużyteczne Jakub Gnatek (ur

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2019

    Perfect COB Led to replace a standard 230w (brightness from a real 300w bulb) halogen-bulb. The old standard-dimmer from 1994 isn't perfect working with this Led (only 4 levels instead of smooth min to max) The warm white light (max-level) is bright enough, but has not the same brightness (original 230w = 3600 lumen! cob led 20w = approx. 1200 - 1400 lumen) as the original halogen-bulb. But overall i'm very satisfied :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2019

    Well. It was another try to substitute halogen bulb in floor stand lamp with dimmer. First try a year ago was unsuccessful, because that led didn't fit in place. This time, new type of bulb fits very well. Led bulb itself didn't impressed with light compared to 150W halogen. It dims with lamp dimmer but in very short range (almost same brightness). But it is not led bulb fault, but improper dimmer. The main disappointment was the flickering of the bulb - it is NOT usable for living room.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Dzień dobry Vi informuję, że w sobotę 11.01.2020 otrzymałem 2 lampy COB 118mm 20W R7S z załączonych zdjęć. --- Są zatrzymane Proszę... Proszę... Czy możesz ponownie wysłać pudełka AVVOLLGENDO w folii bąbelkowej zanim je zapakujesz? GRAZIE NIESKOŃCZONE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Dzień dobry: Otrzymałem dziś 28/09/2020 o godzinie 14.30, zamówienie i jasnożółta lampa światła złamana i kolejna biała nie działa. Mam nadzieję, że powiedzą mi, co mam zrobić, żeby zmienić te lampy. Nie ma sprawy. Dario

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    it works.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dobry produkt, dotarł w czasie. Opakowania były bardzo słabe, dlatego nie mają 5 gwiazdek. Tylko opakowanie z kartami i plastikiem tworzą usługę pocztową, dla produktu szklanego to cud, że nie wyhamował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Czy najlepsza lampa R7s led, jaką kupiłem do tej pory daje dużo światła i łatwo pasuje do każdego uchwytu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Myślę, że lumen jest prawidłowy, a światło jest bardzo silne. Mam nadzieję, że wystarczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 252
    • Ft9 773
    • Ft2 601
    • Ft3 757
    • Ft2 627
    • Ft4 883
    • Ft4 378
    • Ft5 261
    • Ft3 379
    • Ft2 634
    • Ft4 229
    • Ft4 079
    • Ft4 509
    • Ft3 757
    • Ft3 757
    • Ft3 757
    • Ft3 005
    • Ft1 462