Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2021

    Te klawisze są bardzo piękne i mają miłe uczucie do nich. Nadruk wygląda tak świetnie, ale cienki, mam nadzieję, że nie zniknie z czasem i użyciem. Jedyną wadą jest to, że niektóre klawisze, takie jak lewe przesunięcie (patrz zdjęcie) są nieco wyższe. Na początku myślałem, że to moja wina, że nie wciskam ich na łodydze, ale bez względu na to, jak mocno je przycisnę, są wyższe, więc myślę, że to wada fabryczna czy coś w tym stylu. Mam ich na moim 60% Royal Kludge z brązowymi przełącznikami i brzmią niesamowicie. Podsumowując, są świetne w cenie, polecam je.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Jakość jest świetna, jedynym problemem jest to, że klawisze dolnego rzędu są zakrzywione jak normalne górne klawisze, podczas gdy górne są mniej zakrzywione bardziej jak zwykłe klawisze dolnego rzędu (zdjęcie2 patrz na zmianę)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Są idealne, kochają design, materiały i wey, które mają w sobie postacie. Absolutnie uroczy i wygodny. Minusem był serwis pocztowy, który opóźnił ich o 2 tygodnie, ale poza tym, uwielbiam ich i są tego warte. Uwaga: Tak, obejmuje on ściągacz do klawiszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dobre klawisze i jest z dużą ilością dodatkowych klawiszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Jestem bardzo zadowolony z tych klawiszy! Konsystencja jest bardzo gładka, z lekkim ziarnem. Również jakość druku jest bardzo czysta i jednolita! Absolutnie żadnych negatywów. Zdjęcia są na GK61!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Bardzo ładne klawisze, które wyglądają i czują się zaskakująco dobrze, biorąc pod uwagę ich cenę jest dość niska. Chciałbym, żeby zrobili AZERTY układy, a ja byłbym najszczęśliwszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Świetny dotyk klawisza, idealny do mojego klawisza K6 z dodatkowymi nasadkami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Klawiatura jest ładna, czcionka jest jasna i wytłuszczona. Tekstura jest lekko ziarnista.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Pasuje mi do klawiatury!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Znalazłem to przypadkiem, ale i tak kupiłem. Zanotuję, że mój zestaw przyszedł z lekkim wygięciem paska i klawiszy zmiany, ale nie przeszkodziło to w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 593
    • Ft16 593
    • Ft11 946
    • Ft15 266
    • Ft14 602
    • Ft19 249
    • Ft17 921
    • Ft20 577
    • Ft10 287
    • Ft8 959
    • Ft15 266
    • Ft18 585
    • Ft15 266
    • Ft16 261
    • Ft16 593
    • Ft30 535
    • Ft19 249
    • Ft10 950