Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2021

    Klawiatura pojawiła się szybko w kartonowym opakowaniu i plastikowych wkładkach do przechowywania nakrętek. Jak już wspominali inni, alfa są odważniejsze niż oryginalny zestaw mizu, ale nowości i inne klawisze wyglądają dobrze. Wolałbym mniej wyrazistą czcionkę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Absolutnie kocham te nakrętki!! Oni dodali tak wiele życia do mojego ustawienia i są przyjemnością korzystać!! Absolutnie polecam każdemu z moich braci z plemienia Wody

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Jakość klawiszy jest zaskakująco dobra. Nie widziałem oryginału, ale jestem bardzo zadowolony z tego. Jak wspomniała inna recenzja, napis jest nieco bardziej wyrazisty, niż bym chciała, ale to nie przeszkadza.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Not bad for a knock-off Mizu set. As others mentioned the font is a liiiiitle more bold than the authentic set, but it’s honestly good enough if you’re just going for the look. 4.5/5 stars from me.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    got the key caps!! absolutely love them! the quality and feel is really good, and they look great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Dobra jakość, miłość dotyk klawiszy i legendy wyglądają czysto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Całkiem dobra jakość, ale czcionka na klawiszach jest zbyt wyrazista, powinny być prostsze. Novelty klucze wyglądają bardzo dobrze. Czcionka jest trochę rozpraszająca

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Bardzo dobrze wykonane klawisze i brzmią fantastycznie na moim modyfikowanym GMMK Pro, jak inni mówili, legendy są trochę grubsze, niż bym chciał, ale nie jest to dla mnie przełomowe, bo interesują mnie tylko kolory. Czujesz się naprawdę gładki z pudełka i wysokiej jakości. Kupiłbym jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Mój produkt nadal nie łapie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Czcionka jest odważniejsza od oryginału, ale poza tym wszystko wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 010
    • Ft17 094
    • Ft16 484
    • Ft14 957
    • Ft19 231
    • Ft18 315
    • Ft27 475
    • Ft15 873
    • Ft24 116
    • Ft9 767