Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/04/2022

    Przyleciał szybko z Hiszpanii z kurierem GLS. Kompletne pudełko i doskonały produkt. To jest naprawdę bardzo ładne. Próbowałem tego w domu i jest naprawdę fajnie. Miejmy nadzieję, że jest wiarygodny i nie ma żadnych niespodzianek. Muszę się dowiedzieć, czy są kompatybilne (po podłączeniu) z baterią Rochobby'ego „Katana" czy FTX Outback mini, które wyglądają jak dwa samochody w Hobby Plus Cr-18.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Otrzymałem przesyłkę w idealnym stanie i szybko. Jest bardzo dobrze rozwinięty, wygląda jak samochód dobrej jakości, tak jak jego młodszy brat, CR-24. Podoba mi się, że potrafisz to kontrolować, a twoja zdolność niekoniecznie pasuje do pokoju. Jak dotąd jestem bardzo zadowolony z produktów Hobbyplus, jest wyraźnie zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Najlepsza jakość, nawet lepsza niż Cr 24. Są to bardzo potężne głośniki, świetne na początek, ale także dużo zabawy dla półproduktów. Nawet lepiej po kilku modyfikacjach. Teleskopowy szok dla mega podróży, aluminiowych felg i superpłytowych opon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Wszystko w porządku, samochód bardzo dobry w cenie. Szybka dostawa i dobre opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    very good capable crawler and is excellent as a first quality RC highly recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Mały pełzacz ze światłami z przodu i z tyłu. Ogromne zgięcie między osiami. Długi czas pracy na baterii. - Mój syn to uwielbia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    El modelo me llegó incompleto, le falta un link de sujeción al eje. Espero una solución por parte del vendedor..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2020

    Niesamowite!!! Dostałem to dzień wcześniej od oczekiwanej daty!!! Dziękuję Banggood zajebista obsługa!! To pudło jest gówniane materiały są doskonałe Wkrótce wrzucę film na YouTube

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Bardzo ładnie wykonane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Wspaniały mały pełzacz. Kupiłem coś specjalnego i użyłem moich punktów, żeby dostać większy rabat. Przybyli szybko, pudełko było trochę poobijane, ale samochód nie miał uszkodzeń. Mam wiele Mini Crawlers z banggoods i nigdy nie zawodzą i zawsze uruchomić pierwszy spróbować. Mam kolejny mini pełzacz w drodze z Banggoods, nie mogę się doczekać. Teraz mam 12 lub więcej, straciłem rachubę. Dzięki Banggoods, mam nadzieję, że moja żona też nie umie liczyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$50.99
    • US$78.99
    • US$150.99
    • US$84.99
    • US$45.99
    • US$53.99
    • US$229.99
    • US$60.99
    • US$635.99
    • US$183.99
    • US$532.99
    • US$299.99
    • US$338.99
    • US$319.99
    • US$20.61
    • US$105.99
    • US$45.99