Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(356)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(356)
    • 5 Star(335)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2022

    Bardzo poręczny zestaw do rozbierania telefonów. Niezła mieszanka klinów i narzędzi wścibskich. Śrubokręt rozciąga się, jeśli odciągniesz czarny kawałek w kierunku uchwytu, a następnie wyciągnij koniec, ma około dwukrotnie większą długość. Dobry wybór bitów, umieściłem kilka zbliżeń do tych, którzy szukają konkretnego bitu, mogą powiedzieć, czy jest wliczony w cenę. Nie jesteś pewien, czy 3 boczne śruby trójfazowe są kompatybilne lub nie, ale zawiera asortyment stylów i rozmiarów z 3 zaczepami lub trójkątami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Dotarła w idealnym stanie. Trochę mi zajęło dotarcie tutaj z powodu poczty z Brazylii. Kupiłem już wcześniej produkt i wiem, że jest wysokiej jakości! Dziekuje Wam wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bardzo dobry produkt. W ciągu kilku dni zamówienia przyszło mi do rąk i było zaskakujące, że czas dostawy! W doskonałym stanie i dobrym opakowaniu. Mam nadzieję, że wytrzyma i pomoże w użyciu. Wartość do pieprzenia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Produkt dotarł szybko i przyszedł w prawo. Bardzo dobra jakość pudełka i materiałów, a zestaw bitów jest doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Bardzo dobrze, bardzo mi się podobało, to było wszystko, czego potrzebowałem. Przybył super szybko, przyszedł bardzo dobrze zapakowany. Gratulacje dla sprzedawcy, polecam 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    outer package seems seems damaged, but tool box remains intact. feels heavy and of good quality. all required tools for your gadgets are there

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Produkt wygląda jak dobra jakość Nie używałem go jeszcze, ale może się przydać w niedalekiej przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Idealna konstrukcja do dobrej pracy mechanicznej. Każdy, kto regularnie demontuje telefony komórkowe, jest niezbędnym dodatkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Wszystko zostało dostarczone kompletne i w porządku, Dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Myślałem, że jest większy, ale robi swoje! Przybywają normalnie i w dobrym stanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$16.99
    • US$9.99
    • US$43.99
    • US$41.57
    • US$21.93
    • US$13.99
    • US$28.86
    • US$9.99
    • US$49.99
    • US$26.55
    • US$14.99
    • US$12.64
    • US$14.99
    • US$16.16
    • US$17.31
    • US$9.23
    • US$16.99