Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2021

    Świetny produkt. Przyszedł dobrze zapakowany i doskonałe warunki. Użyłem i przetestowałem kilka kluczy. Bardzo przydatne do otwierania notebooka i innych małych elektroniki. Polecam produkt, jeśli trzeba szybko naprawić i konserwację swoich produktów. Jest na czas. Produkt dostarczony w Manaus-Am. Przybył bardzo szybko do Brazylii, tutaj w CTCE MANAUS przybył bardzo wcześnie, ale dostarczone w określonym terminie ze względu na rodzaj przesyłki. ✅ bardzo mi się podobał produkt. Kupuj bez strachu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Przybył w dobrej formie i naprawdę szybka dostawa!Zdecydowanie polecam, szczególnie za cenę!!To mój drugi zestaw, który zamówiłem i są to wysokiej jakości kawałki!!!Bardzo zadowolony z zakupu i był dobrze zapakowany!!Dziękuję Banggood!!!! 💯👍🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Ładny mały przybornik, który trzyma wszystkie przedziały w porządku. Użyłem śrubokrętu z kilkoma kawałkami dwa razy bez żadnego problemu. Rozszerzacz również działa ładnie. Bits wydaje się CR-V i jak na razie pasuje do śrub.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Dobrej jakości narzędzia! Zrób swoją część! Główny klucz jest z szybkim dopasowaniem, aby zwiększyć rozmiar klucza! Niektóre momenty, które zamyka, nie pozwala się rozszerzać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Dotarła w idealnym stanie. Trochę mi zajęło dotarcie tutaj z powodu poczty z Brazylii. Kupiłem już wcześniej produkt i wiem, że jest wysokiej jakości! Dziekuje Wam wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    cok iyi cok kullanışlı turkiyeye 10 gunde geldi turkiye direct mail aras kargo getirdi vergiler dahil cok guzel alisveristi. iphone tamir edebilirsiniz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bardzo dobry produkt. W ciągu kilku dni zamówienia przyszło mi do rąk i było zaskakujące, że czas dostawy! W doskonałym stanie i dobrym opakowaniu. Mam nadzieję, że wytrzyma i pomoże w użyciu. Wartość do pieprzenia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Produkt zgodny z opisem. Czas pokaże jakość użytych materiałów. Ładne opakowanie z małą notką wielojęzyczną z dołączonymi fragmentami śrubokrętu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Bardzo dobry produkt! Przybył super szybko i ma wiele narzędzi Wszystkiego najlepszego Banggood Do następnego zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Zobaczmy, jak długo to potrwa, zwłaszcza małe kawałki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 538
    • Ft9 892
    • Ft2 396
    • Ft5 395
    • Ft4 168
    • Ft7 961
    • Ft3 760
    • Ft4 498
    • Ft3 625
    • Ft3 895
    • Ft9 865
    • Ft5 095
    • Ft5 883
    • Ft11 991
    • Ft5 979
    • Ft4 285
    • Ft2 696
    • Ft5 245