Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    i just received them after 29 non business days I’d say they look great but idk if their color will stay the same after a while

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Klawiatura po prostu ognia. Jest mnóstwo trybów oświetlenia w firmowym oprogramowaniu. Nie zła jakość budowy i mniej dobrych śliwek i kecaps (zastąpiony przez kastę). Więc wszystko jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo szybko i tanio. Ale w inny sposób czuję się oszukany z jednej strony i zadowolony z drugiej, bo mam tylko różowe klucze, nie różowe i jasnoniebieskie.... Ale wewnątrz wszystkiego jestem zadowolony z tego i są bardzo słodkie i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Nie przejmuj się moją zakurzoną klawiaturą, bo skończyło mi się sprężone powietrze, ale te wyglądają idealnie na moim oryginalnym Steelseries Apex! Pasuje idealnie i uwielbiam blask, który wydzielają z mojego oświetlenia RGB!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Uwielbiam wyniki mojej klawiatury, a rabini pięknie z tymi nasadkami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    keycaps are premium Quality they feel good and grippy colors are like in the pics

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Każdy klucz najpierw idealny zaakceptować pasek przestrzeni nie jest bardzo stabilny, ale to nadal dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Dobre klucze za tę cenę! I myślę, że klucze są trochę cichsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    franchement ça vaut largement le coup ,arriver en plus 10jours ,la sensation est agréable et puis voilà quoi c’est nickel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    ı zamów trochę bluesa, ale niech będzie różowy ı nie wiem jak, ale podoba mi się to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$49.99
    • US$45.99
    • US$39.99
    • US$57.99
    • US$53.99
    • US$43.99
    • US$21.99
    • US$23.99
    • US$59.99
    • US$42.99
    • US$55.99
    • US$73.99
    • US$37.99
    • US$23.99
    • US$49.99
    • US$65.99
    • US$80.99