Opinie klientów

4.76 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2020

    Dobre limity kluczy w tej cenie. Jednak klucze ze stabilizatorami nie pasowały do tych nasadek, co sprawia, że nie jestem w stanie ich używać (przestrzeń, zmiana, backspace, itd.). Jeśli w budżecie dostać te

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Te klawisze poszły na zamówienie, które zrobiłem dla mojej żony. Uwielbia je, odkąd zostały zamienione na stare klucze. Mają dobre samopoczucie, pozwalają prowadzić przez postacie, i mają ładny, ale nieco wyższy rzut od dołu. Ogólnie, jesteśmy zadowoleni z tych kluczy w cenie i dobry pickup dla każdej kolorowej budowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    i just received them after 29 non business days I’d say they look great but idk if their color will stay the same after a while

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    To wspaniałe.Długo się tu zajęło, ale warto było czekać!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Klawiatura po prostu ognia. Jest mnóstwo trybów oświetlenia w firmowym oprogramowaniu. Nie zła jakość budowy i mniej dobrych śliwek i kecaps (zastąpiony przez kastę). Więc wszystko jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo szybko i tanio. Ale w inny sposób czuję się oszukany z jednej strony i zadowolony z drugiej, bo mam tylko różowe klucze, nie różowe i jasnoniebieskie.... Ale wewnątrz wszystkiego jestem zadowolony z tego i są bardzo słodkie i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Zajęło to trzy tygodnie, ale kocham to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Bardzo dobra i dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Doskonały 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Są ładne, gładkie klawisze Ab

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16,349
    • Ft17,274
    • Ft24,987
    • Ft16,349
    • Ft19,002
    • Ft19,125
    • Ft21,717
    • Ft16,349
    • Ft8,636
    • Ft3,730