Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    Jestem bardzo zadowolony z produktu, był jak reklamowany i dostarczony w ciągu dwóch tygodni. Dziękuję bardzo. Na pewno będzie więcej zakupów na Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Szybka dostawa, dobra realizacja 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    needed some extra drive shaft for my axial scx 10. they look good and for the price I buy more when needed

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    these drive shafts are made of a strong alloy they fit perfectly on my Axial SCX10 (first Generation) Recommended if your any kind of a basher ….

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dotarł na czas, produkt wygląda świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    i didnt expect the drive shafts to be good metal, but it feels like a good quality aluminum , now i just have to find a shorter one for the front of my crawler then ill be set

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    drive shaft de muy buena calidad, yo los compré para reemplazar los de plástico, ahora que tengo los de metal no tengo ningún problema. los recomiendo. yo los instale en un rock crawler

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Bardzo dobra jakość, odpowiedni dla FTX Mauler, dostawa do Wielkiej Brytanii trwała trzy tygodnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Naprawdę dobra jakość. Musiałem skrócić do podania, ale taki był plan od początku

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    excelente drive shaft yo lo utilizo en mis rock crawler, es de buen material y muy resistente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 831
    • Ft6 898
    • Ft5 364
    • Ft6 898
    • Ft1 988
    • Ft1 324
    • Ft12 265
    • Ft28 251
    • Ft9 580
    • Ft4 597
    • Ft11 614
    • Ft2 287
    • Ft2 782
    • Ft5 739
    • Ft66 055
    • Ft12 278
    • Ft4 979
    • Ft17 632