Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(103)
    • 5 Gwiazda(94)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2022

    Chciałem wymienić plastikowe szyby na te. Jakość wydaje się dobra, pochodzi z 1 wału, 4 śruby, a dla mnie kolory dopasowywane (niezła korzyść dla niektórych kolorów). Jeszcze raz dziękuję BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Wspaniała, jak zawsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Budowanie potwora 8x8 z dużą ilością części Banggood...idealne 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    needed some extra drive shaft for my axial scx 10. they look good and for the price I buy more when needed

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    these drive shafts are made of a strong alloy they fit perfectly on my Axial SCX10 (first Generation) Recommended if your any kind of a basher ….

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Szybka dostawa, dobra realizacja 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Dobry produkt!!! Służył mi na moim VXR Racing RH1045

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    drive shaft de muy buena calidad, yo los compré para reemplazar los de plástico, ahora que tengo los de metal no tengo ningún problema. los recomiendo. yo los instale en un rock crawler

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    excelente drive shaft yo lo utilizo en mis rock crawler, es de buen material y muy resistente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    i didnt expect the drive shafts to be good metal, but it feels like a good quality aluminum , now i just have to find a shorter one for the front of my crawler then ill be set

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$24.99
    • US$24.99
    • US$55.19
    • US$26.99
    • US$72.99
    • US$10.38
    • US$17.31
    • US$43.88
    • US$30.99
    • US$16.99
    • US$31.99
    • US$9.59
    • US$9.34
    • US$10.99
    • US$30.99
    • US$9.99
    • US$3.32