Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/05/2022

    Jól csomagolva, hiánytalanul, nagyon hamar megérkezet. A motor jól működik. Viszont leírás nem volt a csomagban. Mondjuk úgysem néztem volna meg.... A gépről nem derül ki a teljesítmény. Szóval el kell fogadni a leírtakban szereplőt. Az 125cm vezeték ami a gépen van nagyon kevés.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MilanM
    SK
    12/05/2022

    Zatiaľ vyskúšané len naprázdno - OK. Náhradné uhlíky: jeden z nich je nepoužiteľný / rozbitý! (viď foto) Balenie by mohlo byť aj lepšie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Przedmiot przyszedł bardzo szybko, jak zwykle przez ostatni rok. Brakowało instrukcji pokazanej na zdjęciach, ale to nie problem. Moc routera wynosi tylko 250 W, ale ma wysoki RPM. Jedyną złą częścią jest koło prowadnicy, że śruba jest niewłaściwy kąt (nie 90 stopni w pionie. Wspaniała VFM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    good product,fast shipping but with no manual.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Dokładnie tak, jak w reklamie. Wydaje się być dobrym produktem, i został dostarczony dość szybko. Więc daję wszystkie kciuki, które wskazują na mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Przyszło przed czasem, bardzo dobrze zapakowane i działa. Jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Przybyli przycinarki do drewna i wyglądają odpowiednio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Dla maszyny CNC OK (dostosowanej do obróbki CNC)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Przecinak był dobrze zapakowany, ale paczka przyszła nietknięta. Przełącznik zasilania jest bardzo prosty i łatwy do włączenia. Podczas pracy należy bardzo uważać, aby po podłączeniu przełącznik zasilania nie był włączony. W przeciwnym razie istnieje ryzyko zranienia! Oczywiście taki produkt nie byłby zatwierdzony do bezpiecznego działania w Unii Europejskiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    I jeszcze raz dziękuję 5-gwiazdkowy sprzedawca po prostu bou zrobić recenzję trzeba wynaleźć do montażu maszyny nie mam trochę informacji powiedzieć coś do następnego. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.64
    • US$76.22
    • US$78.53
    • US$89.99
    • US$59.79
    • US$99.99
    • US$111.47
    • US$70.44
    • US$21.99
    • US$89.99
    • US$26.99
    • US$26.99
    • US$76.99
    • US$71.60
    • US$56.50
    • US$60.05
    • US$112.63
    • US$109.99