Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(125)
    • 5 Gwiazda(105)
    • 4 Gwiazda(16)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2023

    Niedroga i funkcjonalna maszyna hobbystyczna do małego zaokrąglania krawędzi. Ten router nie nadaje się do profesjonalnego użytku w stolarstwie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    good product,fast shipping but with no manual.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Dokładnie tak, jak w reklamie. Wydaje się być dobrym produktem, i został dostarczony dość szybko. Więc daję wszystkie kciuki, które wskazują na mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Przyszło przed czasem, bardzo dobrze zapakowane i działa. Jestem bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Przybyli przycinarki do drewna i wyglądają odpowiednio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2023

    fantastyczne wiedząc, że ilość przeprowadzonych i dostawa była opóźniona, ale czekał i wreszcie otrzymał to fantastyczny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2023

    Szybka dostawa, przedmiot wygląda OK, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Przedmiot przyszedł bardzo szybko, jak zwykle przez ostatni rok. Brakowało instrukcji pokazanej na zdjęciach, ale to nie problem. Moc routera wynosi tylko 250 W, ale ma wysoki RPM. Jedyną złą częścią jest koło prowadnicy, że śruba jest niewłaściwy kąt (nie 90 stopni w pionie. Wspaniała VFM.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Dla maszyny CNC OK (dostosowanej do obróbki CNC)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2023

    Towar dotarł w ciągu 1 tygodnia, wszystko działa OK, polecam sprzedawcy dołączenie instrukcji do produktu, nie każdy kupujący jest w stanie zbadać działanie urządzenia własnymi umiejętnościami. Wystarczyłoby również zamieścić link do pobrania instrukcji z internetu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.99
    • US$43.99
    • US$79.99
    • US$24.99
    • US$68.99
    • US$39.99
    • US$255.99
    • US$186.99
    • US$48.99
    • US$219.99
    • US$51.99
    • US$11.99
    • US$31.99
    • US$75.99
    • US$112.99
    • US$42.99
    • US$65.99
    • US$85.99