Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2018

    A tupia veio perfeita mas a caixa bem rasgada e um acessório de metal veio torto está funcionando normalmente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Bardzo dobrze!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2018

    I had to redo the wiring for this tool because of my project requirements and to my surprise, the tool is not grounded. You get a 3 prong outlet but only 2 wires. Testing the continuity, there is nothing connected to the ground!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2018

    Es una maquina versatil, practica y de muy buena calidad. Se recibio de acuerdo a las especificaciones que se convinieron. Recomiendo esta ruteadora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2018

    el producto es bueno para realización de trabajos pequeños detallistas en la madera, tiende a calentarse al trabajo rudo y de mucho tiempo. pero es bueno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Dostarczenie wykonane pomyślnie. Produkt zgodnie z opisem, bez dwóch narzędzi do cięcia, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2019

    Very good merchandise, full of power.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2018

    Galera faço gaiolas e quadros para caixas de abelhas essa maquina é tope muito boua mesmo otimo acabamento boua velocidade recomendo a todos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2018

    Ótima aparência, bom acabamento.Ainda não usei, mas parece ter sido uma boa aquisição.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2018

    muy buena calidad de los materiales y buena potencia de trabajo, en general es una excelente herramienta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 077
    • Ft22 424
    • Ft17 403
    • Ft10 952
    • Ft15 212
    • Ft22 089
    • Ft17 951
    • Ft13 386
    • Ft29 119
    • Ft13 386
    • Ft10 039
    • Ft23 763
    • Ft10 039
    • Ft20 751
    • Ft25 559
    • Ft26 776
    • Ft35 479
    • Ft21 298