Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Do Rumunii przybył w bardzo krótkim czasie (4 dni). Pakiet zawiera urządzenie oraz instrukcję obsługi (tylko języki chińskie i angielski). Produkt wygląda dobrze i zostanie oddany do użytku w ciągu najbliższych dni. Więcej komentarzy po 1 miesiącu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    παρέλαβα σήμερα την παραγγελία μου με acs. πολύ γρήγορα. Δεν το περίμενα. Σε μια εβδομάδα. Θα πω τις εντυπώσεις μόλις το δοκιμάσω.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Szybka dostawa, jak na razie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Produkt działa, ale przegrzewa się u nasady i z zaledwie 15 minutami użytkowania ciepło zaczęło deformować podstawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Ta maszyna jest świetna. Przyjechała do Australii w jakieś 10 dni. Zrobiłam test żółtka i na pewno zaczęła rozkładać jajko.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Świetnie. Przyjechał na czas, bardzo dobrze zapakowany i działa jak widziałem na filmach, które badałem. Przyrząd emituje hałas, który jest bardziej zauważalny dla osoby przyjmującej procedurę, ale nie jest w pełni znośny. Wskażę dużo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Świetny produkt, ale wygląda ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Szybka i doskonała obsługa, otrzymałam moje zamówienie jest dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Nie mówisz poważnie. Wysłałem ci 3 wiadomości ze zdjęciami usterek urządzenia, które nie działa. Nie odbierałeś. Daj mi swój adres, żeby zwrócić produkt Slim Cavitation Ultraons... Chcę zwrotu pieniędzy. Czekam na odpowiedź. Dziękuję Mina MOKRANI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$31.99
    • US$15.99
    • US$21.99
    • US$121.99
    • US$21.99
    • US$229.99
    • US$40.99
    • US$27.99
    • US$15.99
    • US$38.99
    • US$12.88
    • US$19.99
    • US$49.99
    • US$14.99
    • US$12.88
    • US$99.99
    • US$11.54