Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(142)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(142)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2021

    Świetne narzędzie w tej cenie. Jest przeznaczony do małych i pracowitych prac. Dzięki przezroczystej podeszwie praca może być wykonana znacznie dokładniej. Średnica kolektora 6,35 mm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Towary dotarły bardzo szybko. Towary zostały częściowo uszkodzone. Kabel zasilający miał uszkodzone gniazdo 220 V. Musiałem wyciąć oryginał i zastąpić go innym. Załączam zdjęcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Pakowanie wygląda na trochę zniszczone. Dwie części były poza pudełkiem. Ale główne części wyglądają dobrze. Wszystko jest zgodnie z opisem. Przedmiot ten jest planowany dla niektórych operacji. Mam nadzieję, że dobrze się ukaże w pracy. Dostawa usług była znakomita

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Bez śrub do opuszczania (opakowania kartonowe), do frezowania 6,35mm (1/4) i mocy 1100W?? nie wskazano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    6-2022

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    super za taką kasę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    ottimo!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Zapis, że przycinarka jest 1200w, ale on naprawdę nie jest zaledwie 200w Jestem bardzo rozczarowany i nie polecam każdemu, kto szuka w wyższym

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$78.53
    • US$56.50
    • US$99.99
    • US$96.59
    • US$119.99
    • US$59.79
    • US$70.44
    • US$28.99
    • US$24.99
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$26.99
    • US$23.99
    • US$76.99
    • US$58.64
    • US$83.15
    • US$73.91
    • US$22.99