Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2021

    Przesyłka dotarła otwarta. Była zamknięta jedną rolką taśmy, która nie zapieczętowała pudełka. Na szczęście nic nie zniknęło z pudełka i wszystko dotarło. Produkt wygląda bardzo dobrze i działa tak jak powinien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Ładne opakowanie, uchwyt jest bardzo dobry, pedał jest wykonany z tworzywa sztucznego, mój przyszedł z jednym uchwytem szczotkowym bez silnika. Bardzo dobrą cechą jest to, że może się odwrócić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Rurociąg przybył w oczekiwanym czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Super :) ze Słowacji. Wystarczy kupić lub posiadać adapter do końca i jest malowany. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Przybywam w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Mam wątpliwości, czy jest prawdziwa czy nie, skontaktowałem się z Foredomem, żeby to sprawdzić. Przedmiot dotarł ponownie uszkodzony, wszystko co zamówiłem zostało uszkodzone podczas dostawy. Banggood nie weźmie odpowiedzialności... Nigdy więcej od nich nie kupię i doradzę wszystkim, których znam za pośrednictwem mediów społecznościowych, aby zrobili to samo. Trzymaj się z dala od tej firmy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2018

    ho comprato una prima unità ed è arrivata velocissimauna volta provata dopo qualche minuto di utilizzopresentava un problema sul motorefaceva un rumore anomalo e non funzionava a dovereho contattato quindi l’assistenza banggood che una volta ricevuto un breve video sul difetto si è dimostrata eccezionale proponendomi l’invio immediato di una nuova unità e di tenere la vecchia danneggiata per ricambi...che dire GRAZIE BANGGOOD!!!! se come me siete stufi dei soliti dremel o cloni vari il foredom è ciò che fa per voi...magari ha meno giri ma è più potenteil pedale è una comodità e il cambio punta rapidissimo (si possono poi comprare più manipoli visto che costano poco e tenere le frese che usate maggiormente sempre pronte) insomma ottimo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Szczęśliwi z tego przedmiotu. Jest solidny i nietknięty. Niestety, muszę znaleźć odpowiedni adapter lub założyć na niego wtyczkę SA, ale jestem pod wrażeniem jego twardej obudowy i połączeń. Narzutka na stopy wydaje się być mniej plastyczna, ironiczna, skoro używa się jej pod stopami. Ale cieszę się, że użyję produktu. Jedynymi problemami były wygórowane podatki celne - nie ma nic wspólnego z produktem - i lekko wygięty pręg na wtyczce. Został wysłany w czasie, kiedy Banggood poinformował mnie, że będzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Dobry produkt, materiały są jakości i jest dobrze wykończone, jest znacznie lepszy od typowego narzędzia dremel. Pakiet zawierał dwa zasilacze z uziemieniem dla wtyczki europejskiej, więc nie jest konieczne kupno adaptera. Dostawa była bardzo szybka, w ciągu trzech dni byłem w domu. Nie ma sprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 825
    • Ft3 402
    • Ft4 916
    • Ft6 431
    • Ft16 582
    • Ft3 025
    • Ft5 503
    • Ft8 519
    • Ft5 569
    • Ft9 830
    • Ft10 705
    • Ft2 268
    • Ft3 409
    • Ft4 913
    • Ft7 863
    • Ft5 674
    • Ft2 645
    • Ft5 297