Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(931)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(931)
    • 5 Star(893)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2020

    Ma mniejsze pudełko, niż się spodziewałem, ale dla mnie jest fajnie mieć lepszy kompakt jest łatwo przenośny wszędzie dokładnie to samo zdjęcie przyszło 11 listopada zamówienie 19 listopada z transportem międzyprzewodowym 19 listopada to dar dla ludzi takich jak ja Który robi naprawy telefonów jako hobby. Dostępny w końcu typu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Długa dostawa, 26 dni. Jakość jest dobra, pasuje do opisu. Wszystkie narzędzia są na miejscu. Polecam. Długa dostawa, 26 dni. Dobra jakość, odpowiada opisowi. Wszystkie instrumenty są w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Doskonały zestaw, wszystko na miejscu, dopasowany przez sprzedającego, zapakowany w pępek i karton, namierzony aż... Dostawa nie najszybciej... polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Zestaw naprawczy wygląda na schludny i zorganizowany. Nie jest uszkodzony podczas wysyłki i w świetnym stanie. Czas dostawy był o wiele wcześniej niż zakładano, za co powinienem dać dodatkowe punkty. Ogólnie, jest to świetny produkt. Powinnam więcej kupować na tej stronie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Części wydają się być wytrzymałe i dobrze akceptowalnej jakości przez cenę, pudełko wyszło „kompletne" bez problemu zgłaszając tylko 1 kawałek inny niż zdjęcie (Pierwszy obraz pokazuje > pojedynczy kawałek poziomo ) Ale nie ma się czym martwić i nie ma instrukcji. (Nie robi to różnicy, ponieważ właśnie powiedział, które elementy przyszły, poza tym w 100% okej!!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Produkt jest z uszkodzonym opakowaniem! Dostawa do Rosji od momentu zamówienia trwała 50 dni, jest bardzo długa. Dobrej jakości produkt, bez reklamacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Świetny produkt, świetna jakość, super szybka dostawa i żaden problem. Super wskazanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Wszystko wyszło świetnie i kompletne. Bardzo dobra jakość na pierwszy rzut oka zobaczmy, co przyniesie i przyszłość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Jakość jest idealna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    To nie jest jakość premium, ale z tak dużą różnorodnością wyciąga z kłopotów bardzo funkcjonalny i praktyczny Wyobrażam sobie, że bez przekraczania granic powinno dać dobrą wydajność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 940
    • Ft7 868
    • Ft3 327
    • Ft7 338
    • Ft7 690
    • Ft6 803
    • Ft6 639
    • Ft5 240
    • Ft8 737
    • Ft3 142
    • Ft12 933
    • Ft8 038
    • Ft7 690
    • Ft10 487
    • Ft4 541
    • Ft19 927
    • Ft5 446
    • Ft6 052