Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(282)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(282)
    • 5 Star(267)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2021

    Narzędzia i bity rozsądnej jakości, w porządku za cenę. Nie był zadowolony z taniego plastikowego pojemnika / skrzyni, który może nie trwać tak długo, jak same kawałki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Produkt dotarł dobrze opakowany z pudełkiem i torba z powietrzem, model pudełka jest bardzo ładny i śrubokręty wydają się dobrej jakości z wyjątkiem pęsety xd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Doskonałe narzędzia ręczne, do naprawy różnych przedmiotów, takich jak telefony, zegarki, okulary itp. Wyglądają całkiem dobrze, bardzo zadowoleni. Dziękuję 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Bardzo dobry zestaw z wieloma kawałkami. Doskonały zarówno z super małych bitów, jak i bitów ze specjalnym kodowaniem, które może być trudne do znalezienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    09/09/2021

    Dobry zestaw naprawczy do małych napraw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Świetny produkt, świetny sprzedawca. Bardzo się cieszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Działa bardzo dobrze, podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Bardzo dobra jakość pudełka i narzędzi w cenie. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Great product! Very happy with the quality! Delivery to MD took about 20 days, which is pretty fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Świetny śrubokręt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 563
    • Ft13 609
    • Ft11 035
    • Ft11 401
    • Ft9 971
    • Ft8 458
    • Ft14 650
    • Ft6 986
    • Ft9 563
    • Ft20 968
    • Ft5 412
    • Ft7 722
    • Ft5 412
    • Ft6 250
    • Ft5 412
    • Ft9 554
    • Ft6 049
    • Ft7 642