Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Są to świetne koła i opony w świetnej cenie, są to miły, miękki związek tak świetny do jazdy drogowej i jazdy po skałach itp. Zamówiłam 3 zestawy, ale jeden ma oponę z przecięciem, więc niestety na nic się nie przydają, bo eksplodują bez pędzla samochodem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Wyglądają dobrze, zamontowałem je na moich traxxach cięcia mimo, że są dla niego duże, musiałem przeciąć obudowę, żeby się nie rozrosły, nie rozciąłem jeszcze łuski z tyłu, Ale bardzo dobre felgi, choć czuje się bardzo wodniste, ale z dużą przyczepnością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Ładne, przyklejone koła i opony. Poza drogą są świetne, na drodze mam dużo wołu. Tak szerokie, że straciłem kontrolę. Hex ma dużo zabawy. Piasty nie mają 12 m, tylko mniej niż 13 mm. Oby ostatni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Duże, ładne opony, które naprawdę działają na mój XinleHong 9125. Namalowałem je na złoto, 👍🏻

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Genialny ładny i duży

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Świetne bicie kół. Świetna jakość, chwyt i są przyklejone 😉👍🏽 Obejrzyj wideo Recenzję VATOS 9156 / Xinlehong Q903 dołożone https://youtu.be/7tTFf-JbASA THX Bangood (ang. Bangood)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dobrze wygląda na mojej ramiączkowej skale. Opona jest miękka i dobrze przyklejona. To chyba dobre do zimnego bicia

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Idealnie pasuje do mojego Mavericka 🤘

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Idealnie jak zawsze, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Dobre pakowanie, przybyło na czas. Niezły chwyt na pokaz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 555
    • Ft6 496
    • Ft4 585
    • Ft10 276
    • Ft2 314
    • Ft4 966
    • Ft4 201
    • Ft11 849
    • Ft11 253
    • Ft4 201
    • Ft4 963
    • Ft11 468
    • Ft9 174
    • Ft5 731
    • Ft21 410
    • Ft19 496
    • Ft65 882
    • Ft157 154