Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2020

    Świetne urządzenie 👌 niespodziewana szybka dostawa 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    To rzeczywiście działa, po 2 tygodniach zrobiło wielką poprawę, zanim musiałem zeskrobać szkło słabe, po instalacji nie muszę tego robić i wszystko i rośliny są dużo lepsze, obraz przed i miesiąc po instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2019

    Good quality Twinstar clone, from Chihiros Aquatic studio. Nice use of material, easy to connect and use, works good, after few days you will see the difference. I will buy more product from them for sure. I recommend this item.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2019

    https://www.youtube.com/watch?v=65BmjNt0Vic As you can see it on the Unboxing video, the package have no signs of hit, but the connector is broked and doesnt works, I sholud nuy an other to use it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2019

    I've been using it for about a month! There were lots of algae in the aquarium before him. I grabbed the algae with a toothbrush, exchanged half the water. I've run this Chihiros tool. This made a miracle! I can't see another algae developing in a month. Nourishment, water change, plants, everything is usual, just put it in my nano tank!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    perfecto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    super produit. fonctionne très bien. recommander

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2019

    the order arrived at the set time, the goods were packed well and I am absolutely satisfied. excellent purchase, I recommend to everyone and I don't see any minus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2020

    Wydaje się chodzić dobrze woda, którą moje akwarium jest krystaliczne do zobaczenia w czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    yaklasik 20 gunde turkiye ye ulasti.kaliteli gorunuyor.uzun vadede ne olur gormek lazim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 158
    • Ft4 846
    • Ft2 420
    • Ft12 117
    • Ft11 542
    • Ft3 793
    • Ft1 796
    • Ft5 538
    • Ft27 045
    • Ft2 636
    • Ft5 514
    • Ft8 693
    • Ft10 072
    • Ft6 294
    • Ft5 694
    • Ft2 396
    • Ft4 615
    • Ft14 510