Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(231)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(231)
    • 5 Star(201)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2022

    Ειναι το δεύτερο ίδιο που αγόρασα. Πολύ καλό εργαλείο ! Μόνο που αυτή τη φορά το κουτί είχε μέσα φορτιστή μπαταριών λάθος, και χρειάστηκα να αγοράσω αντάπτορα 2 ευρώ. Ρυθμίζεται και το άνοιγμα, από 25 σε 30 χιλιοστά, αλλά είναι κάπως περίπλοκο, και πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά το βιβλιαράκι, που είναι στα αγγλικά, και φυσικά να το μεταφράσεις με ακρίβεια

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Ok przede wszystkim bardzo wartościowy przedmiot.Nie wiem, jak długo to potrwa, ale wydaje się dość trwały.Także nie jest ciężki w ręku, To było moje największe zmartwienie.Jest zapach tworzywa, ale jego normalne.Ponadto dostał go około 6 dni po zamówieniu. Zrobiłem kilka testów winogron, które tnie łatwo i szybko, więc ostrze jest bardzo ostre.Jestem w pełni zadowolony.Its pewny, że może obsługiwać większe gałęzie.Bardzo dobrze wewnątrz plastikowej, Z wszystkich kluczy komponentów, butelka, broszura itp.Jestem bardzo zadowolony, dzięki za udaną ofertę i w pełni polecam przedmiot.Jedyną rzeczą, że nie testowałem jest żywotność baterii, ale z 2 bateriami myślę, że da Ci trochę czasu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Twarda sprawa, bateria jest wystarczająco mocna i dalej po przycinaniu 4 drzew oliwnych (to mocne drzewo) ale bardzo szybko się rozgrzewa.Cienki gałąź oliwek została pocięta jednym cięciem tłuszczu trzeba 3 cięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Bardzo dobre i wydajne narzędzie. Ostrze do nożyczek do układania. Dość szybko się z tym uporam. Baterie wydają się działać na kilka gałęzi. Niski poziom hałasu w działaniu. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Wszystko bardzo dobre, szybka wysyłka i produkt bez wad. Aby umieścić naklejkę instrukcje są tylko w języku angielskim i brak specyfikacji technicznych. Chcieć je wypróbować. Spróbuję wgrać film, kiedy to zrobię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    To całkiem dobre narzędzie. To drugi, który zamawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Przyleciała stosunkowo szybko z Polski. Paczka jest znakomita. Są pełne w jego apteczce. Przeprowadzono test na oliwkach. Przecina gałąź o grubości 1 cm, ściska się. Użyję go głównie do przycinania winnic, dlatego go kupiłem. Winorośle są bardziej miękkie do cięcia niż gałązki oliwne. Ładowarka nie jest dobra. - Trzeba go zastąpić, nie ma go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    ok.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Excellent tool!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$127.04
    • US$104.99
    • US$67.99
    • US$145.52
    • US$126.57
    • US$117.99
    • US$85.99
    • US$99.99
    • US$71.99
    • US$65.99
    • US$89.99
    • US$119.99
    • US$72.99
    • US$73.09
    • US$83.99
    • US$37.99
    • US$18.99
    • US$114.99