Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2019

    really good size, made out strong metal material very satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    Just cut my first hole in Styrofoam, Awesome! perfectly round. Grabbed a bit but I'm strong. For the money this cost I'm pretty happy with this tool.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Wygląda na dobrą jakość w doskonałej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Farba jest okropna. Są tam nagie kawałki metalu. Wydaje się działać ok - nie jestem pewien, czy przymierzę to na metalu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • MaxVIP3
    BR
    18/08/2017

    Olhando só a foto pensei que era mais frágil, mas é bem robusta. Na parte vermelha, nas laterais, é cerca de 1mm e no fundo uns 3mm. O eixo para fixar no mandril é rosqueado e pode-se usar ou não a broca que é fixada com um parafuso álen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Odbierz i jest prędkość przy dostawie Klient zobowiązany jest do powiadomienia o opłatach celnych w wysokości przed otrzymaniem przesyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2018

    It takes little effort to locate and order these things though delivery seems haphazard at times compared to Amazon. Nevertheless I'm sure this large circle cutting device will give me good service.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2016

    Compared to another leading China exporter, I was pleasantly surprised to receive my package in 7 days. Other than improving package tracking, my product arrived promptly and as described. For the money, this product exceeded my expectations.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 909
    • Ft5 094
    • Ft4 778
    • Ft6 986
    • Ft7 324
    • Ft831
    • Ft12 873
    • Ft4 778
    • Ft4 138
    • Ft11 465
    • Ft2 195
    • Ft2 940
    • Ft7 324
    • Ft5 148
    • Ft3 820
    • Ft4 759
    • Ft1 835
    • Ft3 100