Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2022

    arrived on time, super stuff thank you for the sale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Doskonałe jak w opisie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Super zestaw! Weź 26 elementów, nie możesz go przegapić, sprzedawca doda 3 kolejne narzędzia jako prezent. Tak przy okazji, to jest świetne na prezent, uwierz mi. Jakość jest dobra, narzędzia na każdą okazję, do paznokci wszelkiego rodzaju. I idealnie zaprojektowana skórzana, stylowa walizka. Sprzedawca jest w porządku - jasne odpowiedzialne uważne, wysłane szybko i dostarczone zbyt szybko, nie ma problemu. Za tą cenę jest idealny. Już zamówiłem drugą, kawę dla siebie, i różową perłę na prezent. Polecam z serca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    To bardzo dobry produkt i bardzo dobry sprzedawca. Wysłany szybko, szybko go dostałem, otrzymany dzisiaj i natychmiast zamówił dokładnie ten sam - to będzie wspaniały prezent. Musisz zamówić 26 rzeczy - jest lepiej, a sprzedawca nadal stosuje do niego trzy rzeczy jako prezent. Za co specjalne podziękowania. Bardzo ładny. Zawsze robię swój manicure i naprawdę potrzebuję tego zestawu, ma wszystkie niezbędne narzędzia, a nawet więcej. Dzięki jeszcze raz, jestem szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Świetny zestaw paznokci, brwi i akcesoriów do twarzy. Niektóre elastyczne pętle trzymające pokój są zbyt stracone, dlatego zawartość etui może się skończyć, gdy jest przewożona. Poleciłem go ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Produkt dotarł, kiedy nie było mnie w domu. Kiedy przyjechałem, zobaczyłem, że moja żona już go używa i poczułem, że warto go kupić :-). Tak, to dobry towar i bardzo przydatny do swojego celu. Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy, wiwat na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bill
    AU
    08/12/2021

    Świetny pomysł na prezent dla każdej płci. Wiele przydatnych narzędzi, aby pokryć prawie każdą potrzebę manicure. Czysty futerał, aby utrzymać wszystko w porządku i na swoim miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Co za piękny zestaw bardzo przydatnych narzędzi! Jestem bardzo zadowolony z nich wszystkich. - Też mi się to podoba. Dzięki, że dotarłeś tu bezpiecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Kupowałem dla kogoś i był zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Świetny produkt, polecam wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.88
    • US$12.88
    • US$8.07
    • US$21.00
    • US$14.99
    • US$24.99
    • US$51.99
    • US$48.29
    • US$38.10
    • US$15.99