Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(175)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(175)
    • 5 Star(165)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2020

    Dobrze jest zbudować małe obwody (na zdjęciu na przykład kostka LED), wspomagane przez drukowane odniesienia. Jest łatwy do lutowania, ale nie wolno nalegać, ponieważ podkładki mogą łatwo opaść. otwory mocujące powinny być bardziej scentralizowane, aby miały margines do ich rozszerzenia na 3 mm, co jest trudne do znalezienia śrub o mniejszej średnicy. Świetnie nadaje się do tworzenia małych płyt obwodowych (na przykład na zdjęciu kostka LED), ułatwianych przez drukowane odniesienia. Vi jest łatwo spawane, ale nie wolno nalegać, ponieważ rzut łatwo odchodzi. otwory mocujące powinny być bardziej centralne, aby miały margines do 3 mm, co jest bardzo trudne do znalezienia śrub o mniejszej średnicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Ładne i tanie PCB w stylu rastrowym do prototypowania. Podobała mi się wielkość małych projektów, ale jeśli pracujesz kompaktowo, zmieścisz sporo PCB. Lutowanie było miłe i łatwe. Na zdjęciach jest mały nadajnik FM PCB.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Nieźle, jak na tę cenę. Liczby i linie drukowane na PCB dla łatwego umieszczenia / wyrównania. Przydatne małe PCB, ale tylko 4 gwiazdki z powodu delikatnych punktów lutowania. Jak widać na zdjęciu, to cienki miedziany okrąg wokół otworów z jednej strony, trzymany tylko przez mocowanie PCB (co jest trochę słabe). Podkręć szpilkę lub pięć, trochę pokręć, a miedziane kręgi oderwą się od PCB. Rozwiązanie: być świadomym i może najpierw przykleić rzeczy, jeśli nie można zrobić ich absolutnie na PCB, nie pozostawiając miejsca do ruchu. Są przydatne i mimo to polecam je.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Świetne płyty dla małych projektów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Czas jako opis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bazilpo
    GR
    23/09/2021

    Nie, nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Polecam, że wszystko poszło dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Bardzo ładne deski do projektów hobbystycznych. Tylko jedna strona ma miedź, pamiętaj o tym! Wiersze i kolumny są oznaczone literami i cyframi. Dziury wyglądają czysto i ładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Wspaniale! Dzięki za usługę, przybył na wyznaczonym czasie, poprosiłem o 2 jednostki i przybył w pełni i w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.29
    • US$17.24
    • US$11.54
    • US$5.99
    • US$11.49
    • US$3.14
    • US$3.61
    • US$4.99
    • US$5.99
    • US$10.38
    • US$16.99
    • US$11.49
    • US$7.99
    • US$21.84
    • US$5.74
    • US$5.16
    • US$10.34
    • US$6.92