Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(195)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(195)
    • 5 Star(186)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Rampp88
    DE
    18/05/2021

    Top! Den Aufkleber muss man nicht ab machen. Dort wird es nicht heiß, also alles gut. Leider sehen die Spitzen nach einmaliger Benutzung etwas ranzig aus. Was aber für die Arbeit nicht wichtig ist

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Zamówione razem z lutownicą, przyszedł w opakowaniu, wszystko jest jak na zdjęciu, w lutownicach stać się doskonałe, kalibracja jeszcze nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Zakupiłem dodatkowe wskazówki dla stacji lutowniczej KSger. Te końcówki nie są dokładne i wymagają dużo pracy, aby kalibrować (jak w przypadku innych recenzji; łatwiejsze i dokładniejsze do skalibrowania po 2-3 godzinach użytkowania w ok. 350Celsjusza. Jeśli oczekujesz dokładności temperatury, to wymaga dużo czasu i cierpliwości; w przeciwnym razie, za cenę te wskazówki działają dobrze, a za cenę są okazyjne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Wydają się one lepszej jakości niż inne zestawy z Banggood, i pochodzą indywidualnie pakowane. Wykonam kalibrację na stacji lutowania Ksgera i zobaczymy, jak dokładne są te. (Nie udało mi się na innych marek T-12, niestety, nawet po utrzymaniu tych w zalecanych 300 stopni przez 1 godzinę przed użyciem. Planuję spróbować tego samego z tymi i miejmy nadzieję, że uzyskamy lepsze wyniki. Duża cena i super szybka dostawa; dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Zamówiony w stacji lutowania KSGER. Wszystkie kolce są w porządku i jak na razie działają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo dobre wskazówki, aby być ogólne. Dostałem go w czasie przybycia. Bardzo dobry zakup z wartością dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Otrzymana dostawa zastępcza w dobrym stanie. Wszystkie elementy wyglądają świetnie i sprawdzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    WYKONAWCA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Hibátlan

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Bardzo dobrze pakowane i w doskonałym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 417
    • Ft2 440
    • Ft4 232
    • Ft3 170
    • Ft1 829
    • Ft2 064
    • Ft4 580
    • Ft6 345
    • Ft4 229
    • Ft3 051
    • Ft3 524
    • Ft3 524
    • Ft1 933
    • Ft6 696
    • Ft3 524
    • Ft2 464
    • Ft3 255
    • Ft4 113