Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(283)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(283)
    • 5 Star(274)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Podobała mi się rozmiar i przeprowadzę testy, a potem opowiem, jak to działa. Mini pudełka po synoffach zostały luźne w worku transportowym, który zrobił kilka ugniecionych pudeł, ale nie znaleziono żadnych złamanych do tej pory. Z wiadomości z poczty, bałem się, że jej nie dostanę, ale tak się stało. Dziękuję zespołowi Banggood za wsparcie chat online, zawsze gotowi dobrze odpowiedzieć i zabrać nasze pytania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Z taką ilością 10 jednostek muszę dominować dobrą część mojego domu. Lubię je bardziej niż poprzednia wersja, bo nie mają anteny Wi-Fi. Musimy sprawdzić, czy jest to widoczne w reportażu, czy nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Z powodu zimna, zawiązałem to jako test, był idealny, kupiłem go ze względu na mądrość świateł zewnętrznych, garażu i innych miejsc, gdzie jest płynny włącznik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Przedmioty były dostarczane w kopercie z pęcherzykami powietrza. Każda mini była dodatkowo zapakowana w małą plastikową torebkę. Dostawa trwała 10 dni w Wielkiej Brytanii do Chorwacji. SKUC33116-jpZTP i i iiwIP zostały dostarczone bez zauważalnej różnicy poza kolorem pudełka i literą zgodności UE z tym drugim. Obsługuje tryb DIY, w tym mały skoczek. WiFi tylko standard N 2,4 GHz. Podczas łączenia telefonu z tabletem w tryb samolotowy dla łatwego połączenia w eWeLink! Potrzebuje neutralnego kabla połączonego z pracą! Status połączenia z niebieskim światłem led WiFi może być wyłączony w ustawieniach. Stan ON nie może być wyłączony w ustawieniach firmy magazynowej. W przypadku obsługiwany przez pojedynczy wyłącznik sprzętowy przez krótki drut, jest niewielka, ledwo zauważalna zmiana stanu utajenia ON/OFF. Po podłączeniu do 2-3 2 sposób przełączników na 5m drutu jest większe bardzo zauważalne utajenie do jednej sekundy lub nawet więcej. Napięcie mierzone w terminalach S1,S2 wynosiło 20 V AC. Czasami zmiana stanu na fizycznym wyłączniku z tak długimi drutami nie będzie rejestrowana przez mini.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Właśnie tego się spodziewałem, przybył w 25 dni kalendarzowych Kolumbia, na jednym ze zdjęć jest 8 ale ponieważ już zainstalowałem 2 hahaha

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Góra, bardzo zadowolona, świetna jakość. Banggood zawsze najlepszy sklep z najlepszą ceną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Idealnie!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Świetny produkt. przybył z uszkodzonym opakowaniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Sonoff... gwarancja dobrego funkcjonowania automatyki domowej. Jest to wersja R2 z anteną wewnętrzną, o wiele wygodniejsza. Dostawa za 11 dni. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Sprzedawca i brawo. Paczka dotarła szybciej. Przed 10 dni. Produkt dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 103
    • Ft3 714
    • Ft8 295
    • Ft5 008
    • Ft12 118
    • Ft3 820
    • Ft17 721
    • Ft18 499
    • Ft3 182
    • Ft6 250
    • Ft7 961
    • Ft17 836
    • Ft8 598
    • Ft8 091
    • Ft5 412
    • Ft12 137
    • Ft8 916
    • Ft10 828