Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Proszę użyć 1 menu głównego, 2 przystawki, 4 filtry i 1 filtr. Szybki sezon. czas wysyłki 7 dni na Węgry. Dobrej jakości akcesoria. Pakiet zawierał 1 pędzel główny, 2 szczotki boczne, 4 filtry i 1 narzędzie do czyszczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    W zwykłej plastikowej torbie bez dodatkowej ochrony. To niesamowite, jak nic się nie złamało. Быстрая доставка 17. 11. 11

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Szybko i łatwo. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Wszystko jest perfekcyjne!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Nie oryginalne, ale dobrej jakości części zamienne do mojego pierwszego Gen Robot próżni. Niezłe kupno!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Przybyli poprawnie w paczce, zgodnie z oczekiwaniami. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Wszystko dotarło tak, jak było, bardzo szybko gratuluję....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Super szybka dostawa, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Niezbędny zestaw części do okresowej wymiany w odkurzaczu. Szczotki główne należy wymieniać co 200 - 300 godzin pracy urządzenia, więc nie ma potrzeby kupować większego zestawu części zamiennych. Małe, okrągłe miotełki zużywają się szybciej, więc dobrze, że w zestawie znajdują się dwie sztuki. Cztery filtry, to też dobra ilość, bo z czystym filtrem odkurzacz działa efektywniej i lepiej go wymieniać częściej niż podaje producent. Otrzymane produkty są dobrej jakości i pasują idealnie do urządzenia. Myślę, że mój robot będzie mi wdzięczny za ten zakup 😉

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Jestem bardzo zadowolony z odkurzacza (MI mop próżniowy) części są również dobrej jakości, specjalne zamówienie przyszedł bardzo szybko. (6 dni). Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$32.33
    • US$23.09
    • US$21.93
    • US$13.64
    • US$25.40
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$24.99
    • US$26.99
    • US$13.99
    • US$11.54
    • US$22.99
    • US$24.24
    • US$16.16
    • US$8.07
    • US$12.99
    • US$18.99