Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(43)
    • 5 Gwiazda(43)
    • 4 Gwiazda(0)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    Przesyłka przyszła szybko. 6 dni do Chorwacji. Każdy produkt w oddzielnej torbie. Próbowałem i nie może dać 0,8A z 3,7 do 12v na 4100mah. Jak na razie nic dobrego. Spróbuje na 1865, ale...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2017

    It is a mighty little module, a great addition and building "brick" for your DIY projects. It starts to give output from about 2.8V and cuts out at 2.7V. Be careful though, when you set your output to a value with the input being 2.8V, the change in the input will result in a great change to the output, but this is not specified/guaranteed mode anyways... It may be necessary to keep the output under certain load to achieve stabilization, I will give it some test later on...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2019

    Nice, its good item

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2018

    Perfect Buck-Boost Converter. Useful for projects where you may need a different output voltage of this DC - DC converter. I highly recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2018

    Los circuitos llegaron completos y en buen estado. Comúnmente compro en Banddoog y dejo el envío por default. Pero esta ves, pague por el envío y me llego en 5 días (De China a México). Fue rápido y barato. Lo recomiendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2017

    fácil de ajustar . Aun no les hecho pruebas de potencia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2017

    A muy buen precio se dispone de esta opción para conseguir una fuente de voltage regulable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2017

    Excellent little module, Very useful for running 12 and 24 volt relays from 5v. Good value, very versatile. In my opinion, a very good buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2023

    Moja druga dostawa. Ten mały sterownik jest idealnym urządzeniem do pływającego napięcia wejściowego i stałego regulowanego wyjścia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    NO
    20/11/2022

    Szybka dostawa. Brak uszkodzeń. Bot przetestowany jeszcze. 5 gwiazdek za doskonałe zamówienie i dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.24
    • US$7.99
    • US$17.24
    • US$7.99
    • US$7.99
    • US$31.04
    • US$30.99
    • US$21.93
    • US$38.18
    • US$9.19
    • US$13.99
    • US$19.62
    • US$68.99
    • US$8.07
    • US$24.94
    • US$5.99
    • US$120.74
    • US$20.78