Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TeoVIP4
    GR
    03/10/2021

    Bardzo twarde i ostre bity o długiej żywotności każdy.Zobacz jeden przykład bardzo małych vcarving

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Wyglądają dobrze, muszą spróbować jak najszybciej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2017

    Hay otras más baratas por ahí pero estas tienen la calidad apropiada y un buen precio. Probadas haciendo grabado en aluminio y metacrilato (a baja velocidad sale bien) sirven para fabricar pcb pero para eso prefiero las fresas de cuatro filos. Tienen un poquito de oxido en la parte trasera que se quita fácilmente y aceitarlas, el filo está bien pulido que hasta me puedo ver en el reflejo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2017

    This order also arrived fast and all items in very good conditions. All satisfation also with this order. It's approved for everyone. Thank you Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2018

    Come sempre banggood insuperabile ne ho acquistate altre come scorta. Le uso con la cnc vanno benissimo su legno alluminio ed ottone. valgo 1000 stelle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    Wyglądają dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2017

    Good price, good price. I recommend to others! Thank you very much.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • hiqVIP2
    AU
    09/08/2017

    I order these for the wood turners and carvers who want to detail their work. They see how I use them and ask me to get theml.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2016

    Queue de 1/8" standard : la finition semble très correcte Livrées en blister plastique Doit pouvoir graver la nacre ou l'alu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2019

    looks okay, not sure if the angle should be different each side, time will tell

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 043
    • Ft4 043
    • Ft3 676
    • Ft2 545
    • Ft7 356
    • Ft4 778
    • Ft5 884
    • Ft5 148
    • Ft3 676
    • Ft6 250
    • Ft9 929
    • Ft2 940
    • Ft3 122
    • Ft5 884
    • Ft5 126
    • Ft5 884
    • Ft5 148
    • Ft18 760