Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Rozsądny czas wysyłki do USA z Chin (łódki nie są szybkie). Produkt jest zgodny z opisem i fotografowaniem. Nudziłem się aluminium i stali. Jak na hobbystę, który nie wie, co robi, to wydaje mi się w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2017

    Packaged all together in a bundle so let's see if any blades are chipped. Amazing! All 10 pieces survived in shipment! Quality looks very good especially for the price. I only plan to use these on 3d printed PLA plastic so they should work just fine. Good range of sizes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2017

    While the packages arrived quickly and in good condition many of the cutting edges are very roughly made. I'll need to test this further.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    The reamers arrived undamaged, this is surprising as they are all together in a plastic mail bag with no separation to prevent damage. The tools measure as stated and should prove accurate.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Już zamknąłem zamówienie, a nie muszę robić drugiego dnia. Chciałbym wiedzieć, że cesarzowa Logistica wysłała go, by sprawdził, gdzie jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Dobra jakość za cenę i szybką wysyłkę... Przetestuję go jutro, :) Ale to, co mi się nie podobało, powstało bez protact box... Ale jest ok, jak widziałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JTaVIP4
    FI
    17/03/2021

    Bardzo dobra, jakość jest w porządku i wydaje się być ostre. Minus to pakowanie, a te były schowane w tej samej plastikowej torbie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Korzystałem dziś z ramerów i nie mam problemu myśleć, że są wyśmienite i dobre R Readman

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Dobry produkt, doskonały stosunek jakości do ceny i przybył 5 dni wcześniej, wszystko runda świetne usługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Wiele rycerów bardzo dobrze nadaje się do moich materiałów z tworzyw sztucznych i drewna w produkcji modeli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,712
    • Ft9,160
    • Ft4,409
    • Ft3,391
    • Ft3,391
    • Ft13,572
    • Ft6,784
    • Ft4,409
    • Ft3,391
    • Ft4,625
    • Ft9,839
    • Ft2,774
    • Ft8,944
    • Ft3,730
    • Ft3,391
    • Ft4,008
    • Ft4,248
    • Ft4,409