Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(422)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(422)
    • 5 Star(405)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    👌👌👌👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2017

    High quality. Drill perfectly. Delivery to Belarus 38 days. I recommend! Video of unpackingand test: https://youtu.be/q0FOq6qoisY Хорошее качество.Сверлят отлично.Доставка в Беларусь 38 дней.Рекомендую! Видео распаковки и теста: https://youtu.be/q0FOq6qoisY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2018

    مجموعة من المفاتيح لأصحاب الميكانيك و النجارة و الصيانة وغيرهم وذي اشكال جميلة و صلبة

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2018

    it's a good quality product. but don't use it on carbon fiber sheets or something harder materials..it will easily break..but works great on things like PCB boards... Genuine product to buy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2017

    Хорошие фрезы, мне понравились. Заточка симметричная. Работают отлично, но все же алюминий немного налипает(может, режим не тот?).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2018

    Быстрая доставка, хорошая упаковка, все пришло целым. Товар соответствует описанию как по качеству, так и по количеству. Сверлят довольно хорошо. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2018

    Frese in carburo 1- 1.5 2 2.5 3 mm gambo 3.175 mm (1/8") 2 per misura Frese in carburo 0.5-1.4 mm. Le frese sono contenute in una robusta scatola di plastica Il prodotto sembra ben curato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ALLVIP3
    RU
    04/03/2020

    Produkt pasuje do opisu.Jakość dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    Excellent drill for PCB drilling and processing, useful in my workshop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2019

    Everything is as described.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 540
    • Ft7 568
    • Ft4 159
    • Ft3 782
    • Ft4 540
    • Ft3 025
    • Ft4 916
    • Ft2 645
    • Ft3 782
    • Ft6 054
    • Ft10 216
    • Ft3 025
    • Ft6 405
    • Ft5 297
    • Ft6 054
    • Ft2 645
    • Ft5 297
    • Ft3 782