Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(135)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(135)
    • 5 Star(127)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2018

    Great thermal plaster for the price. I used it to 'glue' my TBS unify pro to heatsink. It works just fine and holds okay. It even holds when i crash in to wall. Good job. Thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2019

    la he utilizado para unir a un ESC de 40A unos disipadores de aluminio y ha funcionado de forma más que correcta, tiene cierta capacidad adhesiva pero por si acaso utilicé una brida plástica para asegurarme que se quedan en su sitio, aplicando una capa muy fina, conduce la temperatura a la perfección, mis dos ESC de 40A se ponían a más de 65° y ahora con la silicona y los disipadores no suben de 35-40° (están colocados en una zona con gran corriente de aire) en la foto se ven los disipadores, el ESC, las turbinas EDF y en medio lo blanco es la silicona. mi proyecto es un avión F14 con turbinas EDF y subo regularmente a IG contenido de aeromodelismo @Adjuntantreflex

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2018

    if you need to past things on the FC or the ESC, you can not use regular glue- you need this. it dries in about 30-50 minutes, and its really great- im very happy i found this

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    Соответствует описанию. Паста не застывшая, рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2019

    Looks like a good choice if you need anything permanently and strongly attach to a heat sink like COB LEDs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2020

    Świetny produkt polecany, nawet jeśli dostawa była powolna, idealne opakowanie Właśnie tego szukałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Dobra, przykleję zlew do sterownika drukarki 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2019

    Haven't tested yet, but it looks okay. I will add some further comments in the future. The amount will be enough for several use.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    Buen producto a un precio conveniente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    οκ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft2 750
    • Ft2 661
    • Ft3 043
    • Ft5 328
    • Ft1 645
    • Ft7 580
    • Ft6 090
    • Ft4 613
    • Ft3 805
    • Ft2 634
    • Ft7 230
    • Ft4 184
    • Ft4 566
    • Ft3 485
    • Ft3 422
    • Ft4 946
    • Ft3 422
    • Ft2 282