Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2021

    Produkt dotarł z rozbitą i otwartą tekturą, radio samochodowe nie działa, jego plomby zostały usunięte, więc chyba mam radio samochodowe nie nowe i zepsute, tylko podłączone do mocy, spaliłem 3 bezpieczniki i dopiero po tym, jak zorientowałem się, że boczne uszczelki zostały usunięte, Otworzyłem dwa bilety, ale pomoc jeszcze mi nie odpowiedziała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Buge od czasu do czasu, łatwa instalacja po zakupie gniazda, aby uniknąć łączenia drutów drutami, krótki podręcznik użytkownika w języku angielskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Otrzymane przed datą porodu, dobrze zapakowane, w dobrym stanie, brak instrukcji użycia lub instrukcji użycia innych niż mała ulotka androida

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Dziękuję za mój nagłośnienie, Kocham to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Element przyszedł wcześniej, ale jeszcze go nie zainstalowałem. Chciałbym podziękować agentom Banggood za noszenie i robienie wszystkiego tak łatwo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Doskonały produkt ✌️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Doskonały produkt, zgodnie z oczekiwaniami, dotarł na czas, do którego został określony bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    To jest w porządku dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Do góry, do góry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 161
    • Ft79 873
    • Ft50 800
    • Ft53 753
    • Ft2 268
    • Ft92 744
    • Ft134 380
    • Ft28 840
    • Ft29 495
    • Ft75 382
    • Ft24 579
    • Ft15 074
    • Ft49 161
    • Ft37 690
    • Ft22 711
    • Ft51 128
    • Ft29 495
    • Ft55 717