Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2020

    Idealnie, dostarczone w 8 dni we Francji. Paczka niklowa, a w paczce nic nie brakuje... Poza schematem montażu, szkoda.. Może kierownik sprzedaży mógłby umieścić jeden w „linku". Dziękuję.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Otrzymano w odpowiednim czasie, mimo że paczka dotarła poważnie uszkodzona, dobrze, że nie było uszkodzeń sprzętu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Całkowicie rozsądny element.Sound nie jest wielką sprawą i jest tylko wyjście na niskim poziomie.Ale w zasadzie idzie i dostać stary samochód i wszystkie nowoczesne stereo z GPS tylną kamerą itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Wygląda dobrze, ale nie ma żadnych wtyczek na nim, więc będziesz musiał wyciąć krosna samochodu i lutować w

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Przybył szybki działa wiele funkcji, zajmuje trochę, jeśli czas, aby wypracować, ale kiedy masz to jest wielki stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo poważny pakiet otrzymany w odpowiednich dniach porady i doskonała powaga doskonałe komplementy doskonale doskonałe gratulacje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Dokładne i na czas do następnego zamówienia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Doskonały produkt! Idealna cena 😎!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft63 304
    • Ft28 514
    • Ft187 736
    • Ft108 687
    • Ft40 617
    • Ft37 690
    • Ft73 190
    • Ft38 019
    • Ft53 792
    • Ft61 479
    • Ft17 928
    • Ft23 127
    • Ft30 098
    • Ft42 772
    • Ft28 514
    • Ft50 693
    • Ft166 662
    • Ft142 581