Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(749)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(749)
    • 5 Star(717)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    Wszystko, o co prosiłem, mam w idealnym stanie, tylko w 22 dni chili, Temuco. Teraz muszę go tylko zamontować na moim projekcie, żeby przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Na średnim lub dużym statku powietrznym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Dobrze!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Właśnie dostałem je pocztą i wyglądają dobrze Mam nadzieję, że wytrzymają mroźną pogodę! Są one z pręcikiem, które nie są pewne średnicy drutu, które muszą być użyteczne. Druga rzecz, dziury są duże, a potem masz jedną małą dziurę od góry, co jest dziwne. Plastik mam nadzieję, że jest silny, bo wygląda słabo i na pewno nie jest to Nylon i modlę się o wstrzymanie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2018

    10-кратный сервопривод руля с углом 1 мм для RC-самолета БЕРУ ВТОРОЙ РАЗ - ОТЛИЧНАЯ ШТУКА .РЕКОМЕНДУЮ!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2018

    These are simply the best horns and links for anyone building with foam sheets... Personally I drill out the links to fit a 2mm CF rod, then simply hot glue the link in place.. The shape of the horns means they fit slightly back away from the chamfered hinge line ..holes should be lined up over the hinge line.... and so go through the foam where its at its strongest... Highly recommended..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2018

    Предполагал что толщина будет как заявлена 1 мм, в действительности почти 2 мм. К вилке претензий нет.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2018

    thank you seller, I have received the product, I am very satisfied product use products, certainly I always introduce products, website banggood.com, to more people

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 908
    • Ft4 043
    • Ft6 620
    • Ft2 561
    • Ft4 043
    • Ft2 743
    • Ft2 940
    • Ft3 501
    • Ft20 385
    • Ft4 043
    • Ft6 228
    • Ft14 650
    • Ft5 412
    • Ft3 116
    • Ft4 109
    • Ft9 206
    • Ft4 043
    • Ft4 759