Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(640)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(640)
    • 5 Star(626)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/04/2019

    Very nice connector, Banggood sells genuine Amass brand, i used it for many projects for example powering my pfv gogles or my bike lamp. Excellent quality for low price, and the size is really tiny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Dobra jakość, łatwe do zainstalowania. Pierwszą rzeczą, jaką robię, jest przetworzenie mikrosów na XT30. Warto to zrobić. Koniec z irytującą baterią i dłuższym czasem lotu. Bardzo polecam każdemu, aby używał tych jakości XT30.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2019

    разьемы вполне качественные. На вид зделаны отлично. Каждая пара упакована в отдельные пакет. К покупке рекомендую

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2017

    Обалденные и маленькие разъёмы XT30 от amass. С виду всё очень шикарно. Качество не плохое. Главное при пайке их не поплавить!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2018

    Отличные коннекторы, но они для платы. Имейте это ввиду.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2017

    A set of 10 XT30 connector pairs (male + female) for RC models or other DIY tasks where small connectors for low voltage and up to 30A current are needed. I bought them for use in micro brushless quadcopters instead of red JST connectors. XT30 are easier for use, support larger current (better punches) and are lighter than XT60 connectors.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2019

    по фото сложно понять что это под монтаж на плату. хотел купить под обычные провода.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2017

    Die XT-30 Stecker sind mehr als genial, bisher habe ich immernur XT-60 (FPV-Racer benutzt). Die XT-30 waren mir neu - aber die Stecker sind genial klein und leicht. Eine echte alternative zu den JST (vor allem für 2S!).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Super!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PonVIP3
    MX
    01/11/2019

    Recibí el pedido en el tiempo esperado en excelentes condiciones

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 571
    • Ft5 884
    • Ft2 781
    • Ft2 571
    • Ft2 940
    • Ft4 043
    • Ft3 307
    • Ft9 563
    • Ft1 048
    • Ft4 412
    • Ft2 545
    • Ft2 940
    • Ft2 204
    • Ft2 099
    • Ft1 835
    • Ft2 571
    • Ft2 928
    • Ft7 005