Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/07/2020

    Bezpiecznie zapakowane i szybka dostawa. Instalacja była bardzo szybka i łatwa, a kabel zasilający jest bardzo krótki i wymaga przedłużenia. Programowanie jest łatwe i ma kilka kolorów / wzorów błyskowych dostępnych. Rzucanie nie jest największe, ale działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Te światła są świetną jakością i doskonałą ceną. Szybka wysyłka, jak zwykle świetne oferty Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    muito bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    prožektors ok , žēl ka komplektā nav strāvas pārveidotājs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    W porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Przeciął lont w całym domu! Komunikacja jest bardzo słaba, odpowiedź co 2 tygodnie do 1 kB. Na razie nie ma rozwiązania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Doskonały produkt w jakości, wszystkie metalowe futerały. Jednak musisz wskazać dokładnie oblicze światła, aby pilot mógł pracować. Trochę drażliwy. Kolory są świetne, tryb wyblaka bardzo ładnie zmienia się powoli. Cena też w porządku. Dostawa w porządku. Opakowania są trochę cienkie i pudełko trochę zmiażdżone, wygląda na to, że wszystkie opakowania BG się ślizgają i są trochę cienkie w tych czasach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Fantastyczne światło i dobra jakość, ale ołów zasilający jest zbyt krótki, aby połączyć się bez dodawania połączenia. Ołów nigdy nie dosięgnął żadnego gniazda lub połączenia bez jego przedłużenia, będąc obiektem na świeżym powietrzu, to jedna z najlepszych korzyści, ponieważ nie chciałem dodawać niepotrzebnych rozszerzeń w środowisku zewnętrznym. Jeśli prowadzą dłużej, to jest to idealny zakup w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Dobra wydajność, wytrzymałość światła, jak oczekiwano od takiego rozmiaru światła. 4 gwiazdki, bo białe światło jest jasnoniebieskie, a szkoda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.38
    • US$19.99
    • US$23.09
    • US$17.31
    • US$31.17
    • US$24.24
    • US$57.34
    • US$24.24
    • US$79.68
    • US$20.78
    • US$37.39
    • US$16.16
    • US$32.33
    • US$33.99
    • US$39.26
    • US$34.64
    • US$13.88
    • US$34.64