Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2022

    I received the undamaged package quickly. After uploading, I tried and tested the features. The device has a soul. Listening to a good setup and especially a good antenna, I was reassured that I didn't buy a noise generator :) Thanks Banggood!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Everything was great.This is not noise generator and jm glad to have it .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    To mój drugi usdx i otrzymałem 5 dni wcześniej.Naprawdę kocham to i jestem bardzo szczęśliwy, ponieważ nie jest to generator dźwięku.Dzięki jeszcze raz Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    There is no instruction manual, the quality is not very good

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Zadziałało bez zarzutu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    To radio zostało dostarczone w bardzo odpowiednim czasie. Po otrzymaniu tego naładowałem go i sprawdziłem, próbując skontaktować się z kilkoma aktywatorami powietrza. Warunki zespołu nie były zbyt dobre, ale słyszałem tylko cztery parki. Udało mi się nawiązać udane kontakty z trzema z nich, z czego jeden był w Teksasie oddalony o blisko 1200 mil (1900 km), gdzie otrzymałem zgłoszenie za pomocą anteny EFHW 66', która była w konfiguracji z górnym nachyleniem na wysokości ok. Maszt. Raporty audio były dobre tylko za pomocą wbudowanego mikrofonu.. Nie mogę się doczekać, aby pobawić się tym trochę więcej i zrobić moje pierwsze Parks on the Air aktywacje, aby zobaczyć co to cacko potrafi. :-) Jest niesamowicie mały, a mimo że trochę cięższy w mojej dłoni, byłoby niezauważalne, aby przejść się gdzieś w parku, lub na szczycie, i dokonać aktywacji. Albo siedzieć w samochodzie i grać w radio czekając na odebranie syna z lekcji gry na pianinie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    This is a FIRST IMPRESSIONS review so take it with a grain of salt and consider that it may change (for good or bad) after I gain more experience with it. Suffice to say, it is my opinion that although it is not the most sophisticated piece of electronics around this is a great value for someone looking to get into portable HF minus the financial barrier presented by Big Three (Yaesu, Kenwood, Icom) offerings. On the "plus" side it's reasonable sensitive and has useable filters on C.W., easy to tune around and change modes even with the SDR menu system. The built-in C.W. decoder is useful. It might get me back into C.W. since I can remember how to send but get flustered on copying. The case is made of metal so good shielding there. And decent heft, presumably partly to do with the decent size lithium rechargeable battery inside. Don't lose the included "travel adapter" as they claim it is the only adapter you should use to charge the lithium battery, even though it looks like the same cheap wall wart China sends with all its 12v powered electronics. Just the same, better safe than sorry. Pair this with an ATU-100 ATU and you have a decent little portable QRP for less than half the price of the Xiegu offering. I'll update this review after I get some real world experience in.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Opis produktu celowo wprowadza w błąd. Jest reklamowany jako ośmiopasmowy nadajnik QRP tylko wtedy, gdy wysyłają mikrofon. Banggood powinien się wstydzić, że gości takich nieuczciwych kłamców jak prawowici kupcy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Za to, co mamy za to wykona zadanie, to nie jest platforma z półki, ale ma kilka ładnych funkcji, które nadają się do radia Sota, nie oczekuj doskonałego dźwięku z sygnału ssb, ale może być dostrojone, aby rozsądny dźwięk i P259 gniazdo anteny jest dobre do wykonania anteny mono pasmowej, wbudowanego mikrofonu i ppt przekształcić ją w podręczną krótkofalówkę HF, aby wysłać wiadomość z Sota Peaks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Bardzo rozczarowany tym, co otrzymałem. Strona internetowa pokazuje radio i akcesoria. Otrzymałem tylko mikrofon i od US do australijskiego zasilacza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you