Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(70)
    • 5 Gwiazda(49)
    • 4 Gwiazda(5)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2022

    Opis produktu celowo wprowadza w błąd. Jest reklamowany jako ośmiopasmowy nadajnik QRP tylko wtedy, gdy wysyłają mikrofon. Banggood powinien się wstydzić, że gości takich nieuczciwych kłamców jak prawowici kupcy.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Bardzo rozczarowany tym, co otrzymałem. Strona internetowa pokazuje radio i akcesoria. Otrzymałem tylko mikrofon i od US do australijskiego zasilacza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    I received the undamaged package quickly. After uploading, I tried and tested the features. The device has a soul. Listening to a good setup and especially a good antenna, I was reassured that I didn't buy a noise generator :) Thanks Banggood!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    To radio zostało dostarczone w bardzo odpowiednim czasie. Po otrzymaniu tego naładowałem go i sprawdziłem, próbując skontaktować się z kilkoma aktywatorami powietrza. Warunki zespołu nie były zbyt dobre, ale słyszałem tylko cztery parki. Udało mi się nawiązać udane kontakty z trzema z nich, z czego jeden był w Teksasie oddalony o blisko 1200 mil (1900 km), gdzie otrzymałem zgłoszenie za pomocą anteny EFHW 66', która była w konfiguracji z górnym nachyleniem na wysokości ok. Maszt. Raporty audio były dobre tylko za pomocą wbudowanego mikrofonu.. Nie mogę się doczekać, aby pobawić się tym trochę więcej i zrobić moje pierwsze Parks on the Air aktywacje, aby zobaczyć co to cacko potrafi. :-) Jest niesamowicie mały, a mimo że trochę cięższy w mojej dłoni, byłoby niezauważalne, aby przejść się gdzieś w parku, lub na szczycie, i dokonać aktywacji. Albo siedzieć w samochodzie i grać w radio czekając na odebranie syna z lekcji gry na pianinie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2023

    Mikrofon dotarł w dobrym stanie wcześniej niż myślałem, ale szczerze myślałem, że kupiłem radio! Upewnij się tylko, co kupujesz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    To mój drugi usdx i otrzymałem 5 dni wcześniej.Naprawdę kocham to i jestem bardzo szczęśliwy, ponieważ nie jest to generator dźwięku.Dzięki jeszcze raz Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2023

    To świetny transceiver. Został dostarczony wery szybko. Dziękuję firmie BangGood. Kiedy złożyłem zamówienie, ten przedmiot był niedostępny, ale dzięki sprzedawcy znaleźli możliwość zdobycia go dla mnie. Działa świetnie. To prawdziwa zabawka dla starca. Będę go używać podczas moich wypraw terenowych w Hamradio. Funkcja dekodera CW jest niesamowita. I lowe ten mały i piękny transceiver QRP. Odbieranie i przekazywanie działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Hello. I did not receive the part I ordered. I was trying to order the radio. Instead I received only the microphone, which I do not need because I do not have the radio. How can I return this part that I cannot use?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Everything was great.This is not noise generator and jm glad to have it .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Arrived quickly, all it's OK. I will test it and I will say about it. At the first glance ,it works . It seems that the noise is a little big...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$177.99
    • US$99.99
    • US$40.49
    • US$75.99
    • US$399.99
    • US$99.99
    • US$175.99
    • US$93.99
    • US$39.99
    • US$42.99
    • US$619.99
    • US$84.99
    • US$79.99
    • US$145.99
    • US$48.99
    • US$41.99
    • US$146.99
    • US$39.99