Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2022

    I received the undamaged package quickly. After uploading, I tried and tested the features. The device has a soul. Listening to a good setup and especially a good antenna, I was reassured that I didn't buy a noise generator :) Thanks Banggood!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    To radio zostało dostarczone w bardzo odpowiednim czasie. Po otrzymaniu tego naładowałem go i sprawdziłem, próbując skontaktować się z kilkoma aktywatorami powietrza. Warunki zespołu nie były zbyt dobre, ale słyszałem tylko cztery parki. Udało mi się nawiązać udane kontakty z trzema z nich, z czego jeden był w Teksasie oddalony o blisko 1200 mil (1900 km), gdzie otrzymałem zgłoszenie za pomocą anteny EFHW 66', która była w konfiguracji z górnym nachyleniem na wysokości ok. Maszt. Raporty audio były dobre tylko za pomocą wbudowanego mikrofonu.. Nie mogę się doczekać, aby pobawić się tym trochę więcej i zrobić moje pierwsze Parks on the Air aktywacje, aby zobaczyć co to cacko potrafi. :-) Jest niesamowicie mały, a mimo że trochę cięższy w mojej dłoni, byłoby niezauważalne, aby przejść się gdzieś w parku, lub na szczycie, i dokonać aktywacji. Albo siedzieć w samochodzie i grać w radio czekając na odebranie syna z lekcji gry na pianinie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    To mój drugi usdx i otrzymałem 5 dni wcześniej.Naprawdę kocham to i jestem bardzo szczęśliwy, ponieważ nie jest to generator dźwięku.Dzięki jeszcze raz Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Everything was great.This is not noise generator and jm glad to have it .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Bardzo rozczarowany tym, co otrzymałem. Strona internetowa pokazuje radio i akcesoria. Otrzymałem tylko mikrofon i od US do australijskiego zasilacza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Opis produktu celowo wprowadza w błąd. Jest reklamowany jako ośmiopasmowy nadajnik QRP tylko wtedy, gdy wysyłają mikrofon. Banggood powinien się wstydzić, że gości takich nieuczciwych kłamców jak prawowici kupcy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Arrived quickly, all it's OK. I will test it and I will say about it. At the first glance ,it works . It seems that the noise is a little big...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Zadziałało bez zarzutu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Hello. I did not receive the part I ordered. I was trying to order the radio. Instead I received only the microphone, which I do not need because I do not have the radio. How can I return this part that I cannot use?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    /Droga Banggood, Otrzymałem swój przedmiot, ale mikrofon nie został dołączony. Nie, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$29.99
    • US$124.99
    • US$149.99
    • US$43.99
    • US$44.99
    • US$76.99
    • US$146.57
    • US$139.99
    • US$27.99