Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(126)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    Tudo, ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Świetny produkt do mojej pracy modelarskiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • August7
    CD
    14/12/2018

    Après avoir longtemps attendu (74 jours), j'ai enfin reçu par la poste cette petite machine pour mes bricolages. Je l'ai reçu en entier comme vu sur la photo du site web de banggood, sauf les deux petites pièces rondes de polissage qui étaient déjà cassées car l'emballage n'était pas adéquate.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JagVIP3
    LK
    10/04/2019

    this is a fast delievered drill the problem is that i cutted a plastic in the same daay it delievered and it broked the cutting pieces i found them in this link https://www.banggood.com/10pcs-Diamond-Cutting-Disc-Set-Mini-Drills-Cut-Off-Wheel-For-Dremel-Rotary-Tool-p-1041503.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN you can get them there there are 10 pieces for 6 us dollars in different sizes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2019

    Its a perfect addition to my set of tools, comes in very handy for drilling small holes in wood, metal or plastic. great for holding in one hand and neat and compact. Uses little power and am able to use a number of adapter from around the house.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Dobre wiertło dla modelarzy plastikowych i trochę lekkiego metalu. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Standardowa dostawa trwała prawie miesiąc, jak obiecałem. Pakiet zawiera wiertło, adapter AC/DC z wtyczką Euro, małą plastikową obudowę z 4 bitami wiertniczymi, 2 krążki z altanką, 4 tarcze szlifierskie, 6 wiertła, 5 w plastikowej walizce i jeden w wiertarce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Zaciskaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    Ürünün kutusu kargoda biraz ezilmiş ama ürünü sorunsuz ve sağlam teslim aldım. Ürün tahminimin üzerinde kaliteli. Test ettim. Küçük işler için çok uygun ve çok sessiz. Zaten Banggood güvenilir ve kaliteli satıcı. Banggood'a çok Teşekkür ederim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    Very powerful. Service the purpose. Thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2019

    Muy bien todo... Funciona muy bien... Y en buen tiempo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 929
    • Ft5 170
    • Ft24 312
    • Ft11 515
    • Ft6 987
    • Ft15 354
    • Ft7 035
    • Ft2 876
    • Ft9 972
    • Ft10 235
    • Ft8 865
    • Ft13 754
    • Ft17 593
    • Ft8 315
    • Ft11 515
    • Ft14 714
    • Ft119 013
    • Ft3 321