Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/03/2022

    I am familiar with this product and was very glad to get one of my own. I have two major reasons to with it readily available in the family: old sports knee trauma and arthritis. The Heating Massager works wonderfully for both! Thermal Vibration Physiotherapy indeed helps with pain relief and improves joints mobility. I have just couple of meager complaints, which though has nothing to do with device itself: 1. It is not exactly Wireless, but doesn't have included plug adapter or power source to move independently. I do have power bank, but it is not compatible, so it would be more convenient if it was already in the package. 2. I am lucky to have previous experience with Massager, because manual provided is simply not enough. Not even full page, no step by step instructions and some information left out completely. Maybe you can change that too.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    To ładny kawałek podkładki termicznej.. Działa szybciej, gdy umieścisz go na adapterze ściennym, ale prawdopodobnie to problem mojego powerbanku. Ponieważ jest dość duży, można go użyć do różnych części ciała, takich jak klatka piersiowa lub plecy, może poprzez umieszczenie więcej materiału na rzepy, aby go przytrzymać w miejscu do ocieplenia tych części ciała. Instrukcje są w języku angielskim i są bardzo proste Przytrzymujesz przycisk przez 3-5 sekund i aktywujesz, a następnie przewijasz się do różnych trybów cieplnych, naciskając ponownie i ponownie, aż znajdziesz się w żądanej temperaturze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Ładne ogrzewanie elektryczne i dobry produkt. Ogrzewanie odbywa się tylko pod podłączeniem jack i przyciskiem zasilania. Podręcznik jest bardzo mały, tylko jedna strona. Opis produktu na stronie również instrukcja zawiera te same kolory: Czerwony, biały, niebieski. W rzeczywistości istnieją ligth - czerwony, zielony, niebieski. Może zielony jest taki sam jak biały, myślę i mam nadzieję. Jest dobry do użycia na kolanie i łokciu. Nie jest możliwe stosowanie na ramieniu, lub używać tylko z jednym paskiem. Będzie dobrze, ten jeden pasek będzie dłuższy. Są to jako sugestia dla nowszej wersji tego produktu W każdym razie, ponownie polecam ten przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Bardzo ładne ogrzewanie elektryczne. Działa prawidłowo, ale jest trochę trudno zamontować na nodze. Może moje nogi są osobliwe. Produkt został zamówiony 5 stycznia, a otrzymany 19 stycznia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    οκ wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Wszystko było tak, jak opisywało. Dobry materiał, został wysłany bardzo szybko. Na pewno bym został.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Bardzo dobry produkt na wszystkie problemy zapalenia stawów i bóli spowodowane sportem i innych trudności z kolanami. Zalecam ponowną zmianę pozycji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Kupiłem go, żeby dać go mojej matce, która ma wiele problemów z bólem. I najwidoczniej jest to dobry produkt. Wszystkiego najlepszego dla BANGOODD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Nie ma tam żadnej baterii. Niewystarczająco fajne. Mam nadzieję, że to nie jest skuteczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Działa dobrze, ale nie lubię kabla zasilającego USB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$20.99
    • US$38.99
    • US$36.95
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$19.99
    • US$35.99
    • US$25.99
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$8.39
    • US$17.31
    • US$6.37
    • US$12.69
    • US$17.31
    • US$6.99
    • US$19.54