Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Mam szafkę w łazience 120 cm i szukałem oświetlenia do szafki o ładnych rozmiarach i dobrej jasności, i tam znalazłem 60 cm ledowe ostrze, które jest idealne. Jasność w dużej mierze wystarcza białe światło, a wygląd jest naprawdę ładny. A wszystko to za bardzo agresywną cenę do 5x tańszą niż konkurencja. 1 lampa w środku wystarczy na 120 cm mebli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dziękuję, poczta była dość szybka, osprzęt światła jest również to, co opisuje poprzednik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2019

    Very nice finish and brilliance. Homogenous light: you do not see the different leds but one light bar. Top Quality. I have put it on a miror, no tools needed ( see photo). In France, such a light will cost at least 70-100€.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Światło jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Szybka dostawa od drzwi do drzwi. Świetna cena za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Doskonała rzecz, bardzo szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Działa dobrze, tylko problem w tym, że musi być za lustrem, inaczej dolna część pokazuje i nie jest estetyczna. Również kabel pokazuje, że nie ma dla niego miejsca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Łatwe do ustawienia. 10W wytwarza dobre oświetlenie bez tworzenia surowych cieni. Wolałby być w stanie dostosować kąt tak jak przechylenie do przodu lub do tyłu, aby kontrolować rzut światła. Ogólnie świetny element i niezłe ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Właśnie zamontowano. Produkt Ottima. Lepsze niż te z plastiku, które są wokół.Polecam zakup

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Świetny produkt, ostre krawędzie ostrożnie, ale wygląda dobrze. Przybył szybko w dwa tygodnie, jak się spodziewaliśmy. Światło jest jaśniejsze niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 038
    • Ft7 139
    • Ft4 541
    • Ft17 129
    • Ft9 436
    • Ft4 193
    • Ft4 193
    • Ft3 142
    • Ft5 247
    • Ft4 378
    • Ft9 088
    • Ft21 325
    • Ft3 842
    • Ft9 788
    • Ft9 788
    • Ft11 068
    • Ft5 398
    • Ft12 933