Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/07/2022

    Jest to ładne kompaktowe urządzenie, idealnie nadaje się do wzięcia na wszystkie wycieczki kempingowe. Jest bardzo dobrze wykonany, lekki i kompaktowy. Gotowe do zasilania energii i radia, wszystko to dzięki wykorzystaniu mocy słońca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Dostawa 46 dni kalendarzowych do Bułgarii w UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2018

    GOOD PRODUCT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Dobry produkt do tysiąca zastosowań, kemping, kemping, wakacje na łodzi itp. Ładny panel, bez diody, podstawa jest wyposażona w baterie i jest również radio, którego nie widziałem. W cenie z rabatem dobra oferta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Jest to druga stacja słoneczna, który kupiłem, jestem całkowicie zadowolony z jej używania, tak wiele przydatnych funkcji w jednej stacji! Słucham radia (lub MP3) w ciągu dnia, podczas gdy stacja ładuje się, dając mi pełne oświetlenie i ładowanie smartphone w godzinach wieczornych .. A wszystko to niezależnie od dostawcy energii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Ten zestaw jest absolutnie fantastyczny, szczególnie za te pieniądze! Dostarczanie również super szybkie, 2 dni robocze. Zapakowane do pudełka, bateria w pełni naładowana, radio, odtwarzacz muzyczny, żarówki, wszystko działa idealnie! Szczególnie zaskoczyła mnie jakość dźwięku. Świetny produkt, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Rozkaz 109351155 z 28 maja 2022 otrzymany dzisiaj 2 czerwca. To jest perfekcyjne! Gratulacje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Niesamowita mała elektrownia, pełna funkcji, już kupiła jedną i używała jej przez pół roku - absolutnie zadowolona z przedmiotu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2022

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    działa ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.88
    • US$15.99
    • US$36.95
    • US$15.00
    • US$25.88
    • US$9.99
    • US$22.99
    • US$9.65
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$9.50
    • US$78.44
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$18.99
    • US$28.02
    • US$21.88
    • US$37.99