Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2019

    Отличная вещь! Полностью заламинированная в пластик солнечная панель, жёсткая, лёгкая, удобная в ношении и креплении. Контроллер не отрывал. Не знаю, покрыты ли лаком элементы на плате. Но если подвешивать панель коннектором вниз, то от дождя точно всё защищено. На фото видно , что стабилизатор выдаёт 5.1 вольта. К покупке рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Jest to dobry produkt, aby zapewnić ładowanie do telefonu komórkowego itp. Używam go, kiedy jest przecięcie i wędrówka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Power in my Hands

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Produkt jest dobry, elegancki i dobrze zaprojektowany, ale wymaga jasnego światła słonecznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    🙂🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2019

    Very good Outdoor Solar Panel for hiking. When u are in a country with good sun conditions you can take it the whole day for charge the phone, charge Bluetooth Speakers or your Powewr Bank, e-cigarette, or similar things with an USB charge cable. It becomes up to 1.5A and its a real .... i got tested it here in Germany and its not the best sunconditions. This Panel was on Holiday on Jamaica and worked verry well for me. Thumbs up to buy !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    Meus queridos amigos, recebi a minha encomenda em um bom tempo e chegou tudo em ordem, certinho como esperamos, recomendo a compra desse produto, testei e tá tudo certo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2020

    Dostarcza tylko 4,6V przy 0,12A, co daje 0,5Wat. Nawet 10% reklamowanych danych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2019

    Shipment OK. Is my second one, because first is working well I decided to give another one to a friend !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Nawet nie blisko 10W 5V 0,26A słoneczny dzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 102
    • Ft10 576
    • Ft83 218
    • Ft9 871
    • Ft31 734
    • Ft13 043
    • Ft5 966
    • Ft20 801
    • Ft19 149
    • Ft25 386
    • Ft5 798
    • Ft8 072
    • Ft3 508
    • Ft5 160
    • Ft14 743
    • Ft7 263
    • Ft24 910
    • Ft6 695