Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(582)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(582)
    • 5 Star(567)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2019

    It is actually better than what I have got in my 3d printer. better in the sence there is no lines in this product where as my 3d printer has machining lines. This product will be a moulded part. It has 625zz bearing where as my printer has 625z which makes the bearing poping out 1mm on each side but it perfectly replace the printer wheel. Due to 625zz it has little thicker inner ring which makes the bolt fit on larger surface which gives additional grip.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Покупал как запасные для Ender-3. Качество резины нормальное. Подшипники не шумят. Покупкой доволен.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    Koło do kół z zestawem łożyskowym potrzebne do wykonania nowego powozu do graweru laserowego x/ y. Stary monter miał laser pod wózkiem i 8 kół poziomych. Muszę zrobić podobny wózek, ale zamontuje laser na jego boku. Potężniejszy laser został kupiony na stronie Banggood. Będę musiał zamówić więcej, by dokończyć prototyp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Dobrej jakości koła. Wydają się trwałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Przesyłka dotarła w odpowiednim czasie i opakowanie poprawne. Jedno z kół przybyło wadliwe. Pozostaje też sprawdzić, czy działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Dobrze spakowane i dostarczone szybko. Pięknie się obracają bez przeciągania. Materiał, z którego wykonane są wałki, może być zbyt gładki, aby w rzeczywistości zwijać się w v-slot na osi pionowej. Ale jeśli są odpowiednio napinane, będą się kręcić bez wysiłku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2019

    Sono perfette per la ender 3 Pro, misure come originali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    Ender 3, niezbędne części zamienne, aby drukarka zawsze świeciła idealnie. Original Proto, dokładnie jak te, które były z drukarką, te kołowrotki są świetnej jakości, zawsze mają części zamienne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Szybka wysyłka, dobra jakość, bezpieczne pakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2019

    Very good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$5.76
    • US$18.39
    • US$29.09
    • US$5.99
    • US$8.07
    • US$8.07
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$6.92
    • US$16.99
    • US$13.85
    • US$25.99
    • US$20.78
    • US$11.54
    • US$30.02
    • US$36.99
    • US$9.44